Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

OnePlus giver fuld smæk på opladningen i den nye Nord 2T 5G

OnePlus Nord 2T 5G får den samme lynhurtige 80W opladning som flagskibsmobilen, OnePlus 10 Pro, og lanceres sammen med den nye OnePlus Nord CE 2 Lite 5G og øretelefonerne OnePlus Nord Buds.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

OnePlus Nord 2 er en rigtig glimrende mellemklasse-mobil og nu bliver den endnu bedre. OnePlus har netop annonceret en opgraderet version af mobilen, kaldet OnePlus Nord 2T 5G. Som navnet indikerer bygger den videre på det grundlæggende i Nord 2 modellen, herunder formentlig design, processor og kamera, selvom dette ikke er nærmere specificeret i det materiale vi har modtaget.

Hvor der imidlertid er forbedret er på opladning, hvor OnePlus Nord 2T 5G. går gavn af SUPERVOOC-opladningssystemet, så lander mobilen ved 80W, så man er sikret 100 procent strøm på en halv times tid.

Billigere Nord og nye earbuds

Sammen med Nord 2T 5G kommer også OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, som byder på samme opladningssystem. Derudover er det uvist, hvordan den er konfigureret.

Derudover kommer det første lydprodukt i Nord-serien, OnePlus Nord Buds, der skal sikre samme lydoplevelse, man kender fra de øvrige OnePlus earbuds.

Priser kendes ikke endnu

For at fejre lanceringen streamer OnePlus en keynote-eventet “The Speed Games” på deres YouTube-profil.

OnePlus Nord 2T 5G, OnePlus Nord CE 2 Lite 5G og OnePlus Nord Buds lanceres den 19. maj kl. 16.00 og bliver i første omgang tilgængelig på oneplus.com/dk. Prisen kendes endnu ikke men annonceres tættere på lanceringen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere