Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

OnePlus giver fuld smæk på opladningen i den nye Nord 2T 5G

OnePlus Nord 2T 5G får den samme lynhurtige 80W opladning som flagskibsmobilen, OnePlus 10 Pro, og lanceres sammen med den nye OnePlus Nord CE 2 Lite 5G og øretelefonerne OnePlus Nord Buds.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

OnePlus Nord 2 er en rigtig glimrende mellemklasse-mobil og nu bliver den endnu bedre. OnePlus har netop annonceret en opgraderet version af mobilen, kaldet OnePlus Nord 2T 5G. Som navnet indikerer bygger den videre på det grundlæggende i Nord 2 modellen, herunder formentlig design, processor og kamera, selvom dette ikke er nærmere specificeret i det materiale vi har modtaget.

Hvor der imidlertid er forbedret er på opladning, hvor OnePlus Nord 2T 5G. går gavn af SUPERVOOC-opladningssystemet, så lander mobilen ved 80W, så man er sikret 100 procent strøm på en halv times tid.

Billigere Nord og nye earbuds

Sammen med Nord 2T 5G kommer også OnePlus Nord CE 2 Lite 5G, som byder på samme opladningssystem. Derudover er det uvist, hvordan den er konfigureret.

Derudover kommer det første lydprodukt i Nord-serien, OnePlus Nord Buds, der skal sikre samme lydoplevelse, man kender fra de øvrige OnePlus earbuds.

Priser kendes ikke endnu

For at fejre lanceringen streamer OnePlus en keynote-eventet “The Speed Games” på deres YouTube-profil.

OnePlus Nord 2T 5G, OnePlus Nord CE 2 Lite 5G og OnePlus Nord Buds lanceres den 19. maj kl. 16.00 og bliver i første omgang tilgængelig på oneplus.com/dk. Prisen kendes endnu ikke men annonceres tættere på lanceringen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere