Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ny cloud-tjeneste skal gøre det mindre komplekst at udvikle til skyen

Virksomheder står over for store udfordringer, når det handler om applikationsdeling og monolitisk applikationsunderstøttelse. Det problem vil Red Hat nu gøre noget ved med ny cloud-tjeneste.

Af Lars Bennetzen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Ifølge Unix-specialisten Red Hat har mange virksomheder et uopfyldt behov for løsninger, der eliminerer kompleksiteten i deres hybridmiljøer, og som samtidig gør applikationsinfrastrukturen mere modstandsdygtige og håndterbare.

I forbindelse med det nyligt afholdte Red Hat Summit har open source-leverandøren annonceret den nye Red Hat Cloud Services, der skal hjælpe med at løse disse udfordringer.

Strømlinet udvikling og udrulning

De nye tjenester i Red Hat Cloud Services skal levere en håndteret og strømlinet brugeroplevelse, når virksomhederne udvikler, udruller, håndterer og skalerer deres cloud-native applikationer på tværs af hybride miljøer.

Red Hat forklarer, at tjenesterne er designet til at takle kompleksiteten i hybride cloud-miljøer. Red Hat mener, at fordi virksomhederne står over for udfordringer med eksempelvis monolitisk applikationsunderstøttelse, så er der brug for værktøjer til at modernisere applikationer og reducere udviklingstid og det operationelle overhead – altså de direkte omkostninger ved at bygge applikationer i skyen eller i blandede miljøer.

De vigtigste nyheder

Her er tre centrale, nye tjeneste i Red Hat Cloud Services:

Red Hat OpenShift Service Registry, der hjælper med til at udgive, finde og genbruge API’er.
Red Hat OpenShift Connectors, der leverer forudbyggede forbindelser til en række tredjepartssystemer – gør ingen-kode-integration muligt.
Red Hat OpenShift Database Access, som gør database-as-a-service lettere at implementere på tværs af hybride cloud-miljøer.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere