Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Gaming-bærbare [STORTEST]: Tag de helt store gaming-oplevelser med dig

Lad ikke en sløv maskine stå i vejen for din gamingnydelse. Her tester vi seks af de vildeste gamingbærbare forsynet med markedets nyeste og stærkeste komponenter. Hold på hat og briller, når vi fyrer op i disse bæster ...

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Vi har været vant til at ofre lidt ydelse, når vi tog spillene med på farten. Men sådan er det ikke længere. Er du villig til at betale for det, kan du få computerkræfter i bærbart format, der til fulde matcher en stationær computer. Det beviser de seks gaming-bærbare, vi her tester.

Det vildeste lige nu

Det er ikke billige maskiner, og specielt kompakte er de heller ikke. Du kan få små og fikse bærbare til betydelig lavere pris, så gør dig en grundig overvejelse, om dine gamingbehov kræver en af disse monstermaskiner, inden du går videre ad denne vej.

https://www.altomdata.dk/6-staerke-tips-naar-du-koeber-gamingbaerbar/

Gør de det, er der ret utrolige oplevelser at hente. De bedste maskiner i testen leverer en samlet pakke af billede, lyd og kontrolfunktioner, som gør, at oplevelsen uden mærkbare afsavn kan erstatte konsollen eller det store stationære setup, når du gamer på farten.

Maskinerne er et studie i det nyeste og stærkeste, der fås lige nu. Det er her i testen, at vi gør os det første bekendtskab med den nye DDR5-ram, mens flere af maskinerne også byder på lynhurtige lagerløsninger og tilslutninger.

Der er næsten 20.000 kroners forskel på den billigste og den dyreste. Det tager vi selvfølgelig højde for i testen, hvor karakterer også uddeles baseret på, hvad maskinerne giver for pengene.

Læs testene her:

https://www.altomdata.dk/msi-delta-15-a5efk-025neu-test-meget-gaming-for-pengene/

https://www.altomdata.dk/razer-blade-17-2022-test-vildbasse-i-behersket-design/

https://www.altomdata.dk/acer-predator-triton-500-test-forklaedt-som-kontormaskine/

https://www.altomdata.dk/lenovo-legion-7-16-test-kvalitetsmaskine-med-draeberinstinkt/

https://www.altomdata.dk/hp-omen-16-test-gennemfoert-gamer-til-flot-pris/

https://www.altomdata.dk/asus-rog-strix-scar-2022-test-saa-bliver-det-ikke-vildere/