Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Logitech lancerer prisstærkt gaming-tastatur med mekaniske taster

Logitech G413 SE giver kvalitetstaster og de nyeste gaming-teknologier til overkommelig pris.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Mekaniske taster foretrækkes af mange gamere, men ofte er mekaniske tastaturer ret dyre. Med Logitech G413 SE får du imidlertid taktile mekaniske knapper og PBT-tasthætter, lavet af kvalitetsmateriale og designet til at være slid- og falmemodstandsdygtige, til en relativt overkommelig pris.

"Vi har brugt meget tid på omhyggeligt at designe disse tastaturer, der har en tilfredsstillende præcision og ydeevne," siger Ujesh Desai, administrerende direktør for Logitech Gaming. "Lavet med stærke, holdbare materialer og højtydende funktioner er disse tastaturer en fremragende mulighed for spillere, der ønsker et mekanisk tastatur til en fantastisk pris."

Minimalistisk design

Tastaturerne er udstyret med hvid LED-belysning og en sort aluminium-topcase, som giver et minimalistisk design.

Derudover er tastaturerne designet til at levere pålidelige tasteinput i forhold til andre mekaniske tastaturer, der ikke er speciallavet til gaming. Desuden har G413 SE og G413 TKL SE en seks-tasters anti-ghosting ydeevne, hvilket betyder, at flere taster kan trykkes ned samtidig, og at de allesammen registreres på samme tid for at udløse et særligt spiltræk.

Logitech G413 SE og Logitech G413 TKL SE mekaniske gaming-tastaturerne er tilgængelige på LogitechG.com og hos udvalgte forhandlere i juni til henholdsvis 799 kroner og 699 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere