Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Logitech lancerer prisstærkt gaming-tastatur med mekaniske taster

Logitech G413 SE giver kvalitetstaster og de nyeste gaming-teknologier til overkommelig pris.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Mekaniske taster foretrækkes af mange gamere, men ofte er mekaniske tastaturer ret dyre. Med Logitech G413 SE får du imidlertid taktile mekaniske knapper og PBT-tasthætter, lavet af kvalitetsmateriale og designet til at være slid- og falmemodstandsdygtige, til en relativt overkommelig pris.

"Vi har brugt meget tid på omhyggeligt at designe disse tastaturer, der har en tilfredsstillende præcision og ydeevne," siger Ujesh Desai, administrerende direktør for Logitech Gaming. "Lavet med stærke, holdbare materialer og højtydende funktioner er disse tastaturer en fremragende mulighed for spillere, der ønsker et mekanisk tastatur til en fantastisk pris."

Minimalistisk design

Tastaturerne er udstyret med hvid LED-belysning og en sort aluminium-topcase, som giver et minimalistisk design.

Derudover er tastaturerne designet til at levere pålidelige tasteinput i forhold til andre mekaniske tastaturer, der ikke er speciallavet til gaming. Desuden har G413 SE og G413 TKL SE en seks-tasters anti-ghosting ydeevne, hvilket betyder, at flere taster kan trykkes ned samtidig, og at de allesammen registreres på samme tid for at udløse et særligt spiltræk.

Logitech G413 SE og Logitech G413 TKL SE mekaniske gaming-tastaturerne er tilgængelige på LogitechG.com og hos udvalgte forhandlere i juni til henholdsvis 799 kroner og 699 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere