Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Kæmpe-NAS med kraftig cpu og plads til 18 drev på forsiden og bagsiden

Ikke mindre end 18 drev er der adgang til i denne nye 2U-rackmonterede NAS fra Qnap. Den drives af en hurtig Intel Xeon-cpu, og du kan skifte mellem to forskellige styresystemer.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Virksomheder med stort behov for dataudveksling og fillagring kan kaste et blik på denne nye NAS fra Qnap. TS-h1886XU-RP R2 er klar til at tage hånd pom de fleste moderne lagringsudfordringer, herunder hurtig centraliseret fillagring, virtualisering, sikkerhedskopiering, genoprettelse efter nedbrud og gateways til cloud-lagring.

NAS'en har hele 18 båse til drev. Som det fremgår af billedet foroven, kan drevene hotswappes. De 12 af båsene sidder på fronten. Det er 3,5" SATA 6 GB/s-drevpladser. På bagsiden finder du seks båse til ssd'er – det er 2,5" SATA 6 GB/s-slots.

Avanceret filsystem

Til at drive alt dette har Qnap inde i kabinettet monteret en Intel Xeon D-1622-processor i kombination med 32 GB DDR4 ECC-hukommelse (maks. er 128 GB).

Qnap TS-h1886XU-RP-R2 Der er 12 hdd-drevpladser på forsiden.

Det betyder, at den 2U-rackmonterede NAS kan køre det avancerede filstyresystem QuTS. Der er dog også mulighed for at vælge det mere basale QTS, og man kan fleksibelt skifte mellem dem, forklarer Qnap.

Stort udvalg af tilslutninger

Tilslutningerne er rigelige: Der er 4 stk. 2,5 GbE RJ45-porte, 2 stk. PCIe Gen 3 x4-slots (hvoraf det ene er forudinstalleret med en 10 GbE SFP+ Smart NIC med to porte), 1 stk. PCIe Gen 2 x4-slot og 2 stk. USB 3.2 Gen 1-porte (5 Gbps). Hertil kommer 550 W dobbelte strømforsyninger.

TS-h1886XU-RP-R2 Der er seks ssd-drevpladser på bagsiden. Til højre ses de to 550 W store strømforsyninger.

"TS-h1886XU-RP R2 giver virksomheder en højtydende, omkostningseffektiv 10 GbE-NAS. Sammenlignet med forgængeren har den fire 2,5 GbE-porte, hvilket gør filoverførsel og informationsdeling mere effektiv. TS-h1886XU-RP R2 er fuldt udstyret til at understøtte virtualiseringsapplikationer, fjernbackup og genoprettelse efter nedbrud (samt) cloud-lagringsgateways og sikkerhedsadministration for at maksimere effektiviteten og værdien af virksomhedens it", siger Jerry Deng, produktchef hos Qnap.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere