Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Knusende stærk arbejdsstation til de mest krævende opgaver

Dell har fornyet sin stationære arbejdsstationsserie med en kraftig maskine, der drives af den nyeste workstation-cpu fra AMD. Den skulle med lethed klare selv de hårdeste ingeniøropgaver.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Tidligere på året lancerede AMD den nye cpu-serie Ryzen Threadripper Pro 5000 WX, der er rettet mod stationære arbejdsstationer. Denne kraftige chip – som du ikke selv kan gå ud og købe – har Dell puttet i sin nye stationære arbejdsstation Precision 7865 Tower. Resultatet er en sand muskelmaskine, som kværner sig igennem selv de tungeste arbejdsopgaver.

Nyt er det også, at Dell Precision 7865 Tower kommer med et helt kabinetdesign, som er opbygget med et sekskantet udluftningsmønster, hvilket giver dedikerede luftkanaler til de vigtigste komponenter. Designet forbedrer desuden både pc’ens termiske effektivitet, men også akustikken, så medarbejdere kan fokusere på deres arbejde, forklarer Dell.

Mindre kabinet

Derudover er kabinettet 14 procent mindre end på Dell Precision 7820 Tower. Workstationen har både USB Type-C- og USB A-porte, der er placeret forrest på enheden, samt håndtag, som skal gøre det let at flytte computeren.

Takket være det nye design er det desuden nemt at få adgang til enheden både foran og fra siden, hvilket gavner service og opgraderinger.

Hidsige specifikationer

Med Dell Optimizer for Precision-software anvender systemet desuden kunstig intelligens til at lære brugerens arbejdsstil at kende, hvilket forbedrer applikationernes ydelse helt automatisk, lover Dell.

Dell Precision 7865 Tower har op til 64 CPU-kerner, op til 56 TB lagerplads, valgfri Thunderbolt 3, op til 1 TB DDR4 ECC-hukommelse med RMT Pro samt en lang række af professionelle grafikmuligheder, herunder op til 32 GB AMD Radeon Pro W6800 eller op til 48 GB Nvidia RTX A6000-grafik.

Pris og lancering i løbet af sommeren

Det er kort sagt en maskine for ingeniører, arkitekter og andre med behov for bomstærk regnekapacitet til branchespecifikke programmer.

Dell Precision 7865 Tower kommer i handlen på et tidspunkt i sommerperioden, og til den tid vil Dell annoncere prisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Also A/S
Salg af serviceydelser inden for logistik, finansiering, fragt og levering, helhedsløsninger, digitale tjenester og individuelle it-løsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere


Industry 4.0 – sådan udnytter du AI og digitalisering til optimering af din produktion.

På denne konference fokuserer på en digitaliseret optimering af processer i produktions- og procesorienterede virksomheder. Herved bliver du f.eks. i stand til at kombinere maskiner med sales forecasting og derved planlægge anvendelsen af produktionsapparat og medarbejderallokering effektivt – samt begrænse materialespild og nedetid ved at optimere produktionsplanlægning og omstilling af produktionsmateriel.

29. maj 2024 | Læs mere


Forbered dig effektivt på cyber katastrofen

Da det ikke længere er et spørgsmål om, om man bliver ramt men et spørgsmål om hvornår, er det essentielt at analysere angrebsflader og designe en effektiv sikkerhedsinfrastruktur, som afvejer sikring af centrale data og systemer mod hensynet til brugervenlighed og medarbejdernes produktivitet.

30. maj 2024 | Læs mere