Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Knusende stærk arbejdsstation til de mest krævende opgaver

Dell har fornyet sin stationære arbejdsstationsserie med en kraftig maskine, der drives af den nyeste workstation-cpu fra AMD. Den skulle med lethed klare selv de hårdeste ingeniøropgaver.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Tidligere på året lancerede AMD den nye cpu-serie Ryzen Threadripper Pro 5000 WX, der er rettet mod stationære arbejdsstationer. Denne kraftige chip – som du ikke selv kan gå ud og købe – har Dell puttet i sin nye stationære arbejdsstation Precision 7865 Tower. Resultatet er en sand muskelmaskine, som kværner sig igennem selv de tungeste arbejdsopgaver.

Nyt er det også, at Dell Precision 7865 Tower kommer med et helt kabinetdesign, som er opbygget med et sekskantet udluftningsmønster, hvilket giver dedikerede luftkanaler til de vigtigste komponenter. Designet forbedrer desuden både pc’ens termiske effektivitet, men også akustikken, så medarbejdere kan fokusere på deres arbejde, forklarer Dell.

Mindre kabinet

Derudover er kabinettet 14 procent mindre end på Dell Precision 7820 Tower. Workstationen har både USB Type-C- og USB A-porte, der er placeret forrest på enheden, samt håndtag, som skal gøre det let at flytte computeren.

Takket være det nye design er det desuden nemt at få adgang til enheden både foran og fra siden, hvilket gavner service og opgraderinger.

Hidsige specifikationer

Med Dell Optimizer for Precision-software anvender systemet desuden kunstig intelligens til at lære brugerens arbejdsstil at kende, hvilket forbedrer applikationernes ydelse helt automatisk, lover Dell.

Dell Precision 7865 Tower har op til 64 CPU-kerner, op til 56 TB lagerplads, valgfri Thunderbolt 3, op til 1 TB DDR4 ECC-hukommelse med RMT Pro samt en lang række af professionelle grafikmuligheder, herunder op til 32 GB AMD Radeon Pro W6800 eller op til 48 GB Nvidia RTX A6000-grafik.

Pris og lancering i løbet af sommeren

Det er kort sagt en maskine for ingeniører, arkitekter og andre med behov for bomstærk regnekapacitet til branchespecifikke programmer.

Dell Precision 7865 Tower kommer i handlen på et tidspunkt i sommerperioden, og til den tid vil Dell annoncere prisen.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Konica Minolta Business Solutions Denmark A/S
Salg af kopimaskiner, digitale produktionssystemer og it-services.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere