Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Dansk start-up "gentænker hvordan et professionelt lydsystem ser ud"

Det nystartede danske højttaler-brand, SOWA, har vundet ‘Feel Good Product’ prisen ved Danish Design Awards. Startup virksomheden blev hyldet for deres “gentænkning af hvordan et professionelt lydsystem ser ud” med deres 100% trådløse højtalere til professionelt brug.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Juryen ved Danish Design Awards udtalte ved tildelingen af prisen: “Dette er et yderst professionelt produkt med en fremragende user interface og et smart design. Det geniale ved disse højttalere er, at du kan have så mange af dem, du vil, og bruge dem til et event – også udendørs. Design-kvaliteten er imponerende og et klart udtryk for funktion, form og æstetik. Det er klart, at teamet bag SOWA har formået atdesigne og producere et eftertragtet produkt, der er nemt at sætte op, flytte og bruge.”

SOWAs højtalere vægter moderne design og enkel betjening, så alle kan finde ud af at bruge højtalerne. Med SOWA kan man sætte professionel, trådløs lyd op på få minutter - hvad end det er til en grillaften i baghaven eller til en konference med tusinde deltagere i store lokaler. SOWA har udviklet egen trådløse teknologi, der kan sende real-lyd til et ubegrænset antal højtalere, med en rækkevidde på 200 meter i “line-of-sight”, hvilket svarer til cirka femten fodboldbaner. SOWA Pro kan også forbindes til mikrofoner.

En hjemmeudgave på vej

I slutningen af juni lancerer SOWA deres højtalere til privat brug, SOWA, i alle HiFi Klubbens 89 butikker i fem lande, og deres højtalere til event- og professionelt brug, SOWA Pro, i udvalgte HiFi Klubben butikker. HiFi Klubben er de første til at stille SOWA’s prisvindende 100% trådløse produkter på hylderne.

I HiFi Klubben, som er den største forhandler af HiFi-udstyr i Norden, vil SOWA og SOWA Pro kunne prøves før køb. SOWA kan købes for 9.999 kroner og SOWA Pro for 12.499 kroner fra slutningen af juni i HiFi Klubbens butikker.

Villads Sørensen, CEO hos SOWA, udtaler: “Det er en stor forløsning at modtage en Danish Design Award. Vi har arbejdet benhårdt på at gøre det nemt for enhver at sætte lyd op, og det er fantastisk at blive anerkendt for vores arbejde. Samtidig er timingen helt perfekt, da vi netop skal til at lancere vores produkter i alle HiFi Klubbens butikker denne sommer. HiFi Klubben er et ‘match made in heaven’ da de både står for god lydkvalitet, lækkert design og høj brugervenlighed. Alle er parametre som er helt centrale for os i SOWA, og centrale for at vi har modtaget denne pris.”

Christoffer Arensbach, CEO hos HiFi Klubben, udtaler: ”Vores kunder er altid på udkig efter spændende produkter til hjemmet. Produkter hvor selvfølgelig lydkvalitet - men også teknologi eller design - er i særligt fokus. Så når der kommer et dansk produkt som skiller sig ud på alle tre parametre, så er det selvfølgelig noget vi er meget interesserede i.”
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere