Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Masser af nyheder fra Hue

Det første skinnesystem med eget udvalg af lamper, den første bærbare, genopladelige lampe designet til indendørs og udendørs brug samt en ny drejekontakt i sort eller hvid er blandt de mange nyheder indenfor smart belysning fra Hue.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Bliv lysdesigner i dit eget hjem

Perifo er en ny produktserie fra Philips Hue, der består af skinner, som kan kobles sammen. Du bestemmer layout og længde på skinnen samt hvilke lys, der skal monteres. Skinnesystemet kan fastgøres til væggen eller loftet og tilsluttes enten en stikkontakt eller et lampeudtag. Du kan klikke dine lamper på skinnen og placere dem præcis, som du vil. I serien findes der farvede spots, pendler, light bars og light tubes, som du kan mixe i samme skinne og dermed skabe det perfekte udtryk i rummet.


Med den nye Philips Hue Go portable bordlampe kan du nu tage lyset med dig fra stuen til terrassebordet. Den bærbare bordlampe er designet til indendørs og udendørs brug og har et silikonegreb, der gør den nem at have med overalt. Den bærbare Hue Go bordlampe har op til 48 timers batterilevetid og genoplades nemt ved hjælp af den medfølgende opladningsbase. Uanset om du læser i sengen eller spiser middag på terrassen, kan du med lampens knap vælge mellem forudindstillede lysscener for at skabe den helt rigtige stemning.

Smart lys på badeværelset

Smart belysning på badeværelset får en stilfuld opdatering med den nye sorte Philips Hue Xamento badeværelsesserie. Philips Hue Xamento indbygningsspot i sort giver et moderne look til badeværelset, og op til 350 lumen i millioner af farver. Xamento indbygningsspot i sort fås som enkelt eller 3-pak. Philips Hue Xamento M loftlampen i sort giver et diffust lys takket være dets unikke design. Og selvom den kan yde hele 2350 lumen i millioner af farver, kan lyset også dæmpes helt ned for at skabe den perfekte afslappende stemning. Xamento-serien er nem at installere og beregnet til brug i fugtige rum.

Vågn op med blidt lys

Smart lys kan give velvære derhjemme og hjælpe med de daglige rutiner. Den nye Sunrise wake-up effekt efterligner en solopgang og giver dig en blid start på dagen. Sunrise effekten findes i Philips Hue-appen under sektionen "Vågn op med lys" under Automatisering (for Hue Bridge-brugere) og unden fanen Rutiner (for Bluetooth-brugere). Wake-up effekten kan justeres i varighed og tidspunkt på dagen. Brugere af den eksisterende wake-up-effekt - nu kaldet Fade to Bright - kan opgradere wake-up-oplevelsen ved blot at vælge Sunrise fra redigeringsskærmen i Automatisering.

Sunrise wake-up effekten er optimeret til alle gradientlamper og vil blive lanceret sammen med den nye Philips Hue Signe gradient-lampe i eg. Signe-gradientlampen i eg har en slank profil og en naturlig trætonet base som er designet til at være både et statement og en fin detalje til soveværelset. Den fås både som bordlampe og gulvlampe.

Styr lyset nemt

Philips Hue introducerer også nyt tilbehør – nemlig kontakten Philips Hue Tap dial switch – som gør det nemt at styre lyset i hjemmet. Tap dial switch har fire knapper, der hver kan indstilles til at styre op til tre rum eller zoner i hjemmet. Tryk på en knap for at vælge eller justere en lysscene. Tap dial switch kommer også med intuitiv dæmpning - jo hurtigere eller langsommere du drejer kontakten, jo hurtigere eller langsommere dæmpes eller øges lysstyrken i dine Hue lamper. Kontakten har et mat design i sort eller hvid, så den passer ind i indretningen overalt i hjemmet. Den kan også bruges som en praktisk fjernbetjening eller endda monteres magnetisk på enhver metaloverflade.

Oplev Philips Hue virtuelt

Potentielle og eksisterende Philips Hue-brugere kan nu udforske (og lege med!) med mange af de funktioner, der tilbydes i Philips Hue-appen – perfekt til dem, der overvejer at investere i smart belysning.

Den nye Demo-tilstand kan findes under fanen Udforsk i appen og tilbyder en række virtuelle oplevelser, der viser, hvordan Philips Hue kan transformere hjemmet og forbedre den daglige rutine. Demoerne viser hvordan stemningen i et rum kan ændres, hvordan lys kan løfte underholdning til et nyt niveau og hvordan lys kan skabe en følelse af tryghed. Der er også en sektion dedikeret til Hue-tilbehør. Demoerne vil fremadrettet blive opdateret i appen med nye temaer, der hjælper fremtidige brugere med at visualisere Hue-oplevelsen.

Tilgængelighed og priser

• Philips Hue Perifo skinne i sort eller hvid (tilgængelig sidst på sommeren 2022)
379-679 kr
• Philips Hue Perifo connectors sort eller hvid (tilgængelig sidst på sommeren 2022)
149-229 kr
• Philips Hue Perifo PSU til kontakt eller lampeudtag (tilgængelig sidst på sommeren 2022)
749 kr
• Philips Hue Perifo lamper (tilgængelig sidst på sommeren 2022)
899-2.249 kr
• Philips Hue Go portable bordlampe (tilgængelig sidst på sommeren 2022)
1.129 kr
• Philips Hue Signe gradient bordlampe eg (tilgængelig 21. juni)
1.799 kr
• Philips Hue Signe gradient gulvlampe eg (tilgængelig 21. juni)
2.629 kr
• Philips Hue Xamento indbygningsspot sort (tilgængelig 21. juni)
599 kr single pack / 3-stk 1.649kr
• Philips Hue Xamento M loftlampe sort (tilgængelig 21. juni)
1.649 kr
• Philips Hue Tap dial switch i sort eller hvid (tilgængelig 21. juni)
379 kr
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
JN Data A/S
Driver og udvikler it-systemer for finanssektoren.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Sådan vil AI-assistenten Microsoft Copilot transformere processer og dit arbejdsliv

Med Microsoft Copilot får du for første gang en intelligent, personlig assistent ved hånden, som kan løse opgaver og lette hverdagen. Få inspiration til, hvordan Copilot kan automatisere rutineopgaver og transformere din hverdag.

18. juni 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

20. juni 2024 | Læs mere


Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere