Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Garmin tilbyder dunderbas til din båd

Fusion Entertainment, et mærke under Garmin, er klar med en marinehøjttalere, der tilbyder nem installation, specialbygget design og heftig bas.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.


Signature Series 3i marinehøjttalere er et komplet sæt af højttalere, subwoofere og wake tower-højttalere, som tilbyder højt niveau af tilpasning til enhver båd.

Serien byder på nye grillfarvemuligheder, plug-and-play-installation og ekstra beskyttelse mod havmiljøet – der er eksempelvis har nye vandafvisende stik, der beskytter mod vandindtrængen og forenkler installationsprocessen.

"Signatur Series 3i kombinerer den moderne stil og overlegne lyd, som sejlere ønsker med de ekstra lag af havbeskyttelse, de har brug for. Fra midterkonsoller og yachter til wake-både og pontoner - denne nye serie er bygget til livet på vandet,” sagde Dan Bartel, Garmins vicepræsident for globalt forbrugersalg. "Uanset om det er en fabriksinstallation eller eftermontering, gør de nye forbindelsesløsninger installationen til en leg, så vores kunder kan nyde en uovertruffen underholdningsoplevelse uden besværet."

Premium lydydelse

For endnu bedre lyddefinition og højere effekt, inkluderer serien innovativ, CURV-kegleteknologi. Denne vævede fiberkomposit bidrager til et lettere og stærkere højttalerdesign, der hjælper Signature Series 3i med at projicere højkvalitetslyd over motorstøj, selv mens den skærer gennem bølgerne.

Når de er fuldt integreret med et Fusion DSP-aktiveret stereoanlæg – somApollo MS-RA770 og Fusions Apollo Series marineforstærkere, maksimerer højttalerne ydeevnen og forbedrer brugervenligheden for Fusion-produkter ved at levere optimeret lydgengivelse til hver individuel zone.

Plus, Apollo Series forstærkere letter besværet med installation og komplekse lydjusteringer ved at tilbyde monteringsbeslag i kassen og en Easy-Tune-opsætning via Fusion-Link-appen til kompatible smartenheder. Med et komplet Fusion-lydsystem ombord kan sejlere nyde fordelen af både førsteklasses underholdning ombord og en problemfri opsætning og installation.

Enestående underholdning ombord

Signature Series 3i kombinerer traditionelle røde, grønne og blå LED'er med kølig hvid og varm hvid for et stort farvespektrum, der dækker alt fra bløde pasteller til levende nuancer. Fusion blev den første i branchen til at levere CRGBW LED-belyste marinehøjttalere og subwoofere, hvilket muliggør belysningsmuligheder, der kan matche hver unik båd og stilpræference. For mere tilpasning ombord giver den trådløse fjernbetjening fuld kontrol over lysstyrke, tilstand (statisk eller dynamisk) og hastigheden af Signature Series 3i fra hvor som helst ombord.

Signature Series 3i tilbydes i oplyste og ikke-oplyste Sport Grey og Sport White stilarter – sammen med subtile, klassiske hvide stilarter – og inkluderer en række størrelsesmuligheder, der passer til enhver bådtypes behov, herunder:


  • 6,5-, 7,7- og 8,8-tommer højttalere

  • 10- og 12-tommer subwoofere

  • 6,5-tommer wake tower-højttalere


Signature Series 3i er vandklassificeret til IP65 med ISO12216-overensstemmelse og konstrueret til Fusions signatur True-Marine-standard til beskyttelse mod barske marineelementer såsom salttåge, vand, støv og UV. Hele sortimentet inkluderer også en 3-årig forbrugergaranti.

Signature Series 3i-højttalere, subwoofere og wake tower-højttalere kan købes til priser fra 2.699 til 4.299 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere