Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Sony lancerer nyt gamingbrand

Med Inzone udnytter Sony sin ekspertise inden for lyd- og billedteknologi i et nyt udvalg af gamingprodukter, der inkluderer både headsets og skærme.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Sony er jo på mange måder blandt kongerne af gaming, med deres ekstremt populære PlayStation-konsol, så det giver kun mening at de nu trapperne yderligere op på den front. Det nye Inzone-brand er dog ikke kun rettet mod konsolpublikummet.

Det går også fint til en toptunet gaming-pc.

De første produkter inkluderer blandt andet M9-gamingskærmen med HDR, 4K-opløsning samt Full Array Local Dimming-teknologi, der giver høje kontraster og forbedrer oplevelsen, når der spilles spil med mørke og lyse detaljer.

Gamere kan også se frem til en opdateringsfrekvens på 144Hz, IPS-panel samt 1ms GtG (Gray to Gray)-responstid.

Derudover lanceres INZONE M3-gamingskærm med en høj opdateringshastighed på 240Hz i Full HD med 1ms GtG-responstid samt variable opdateringsteknologier, der giver gamere mulighed for at fange selv de mindste bevægelser, f.eks. fra modspillere i skydespil.

Den unikke tripod-fod til skærmen er dyb nok til at give plads til både keybord og en stor musemåtte, mens kabelholderen sørger for, at bordet ikke bliver rodet. Desuden kan skærmens højde og vinkel justeres, og bagbelysningsfarven kan ændres.

Fuld kontrol

Ved hjælp af den indbyggede Auto KVM Switch kan gamere kontrollere to pc’er eller én pc og én Playstation 5 fra et enkelt sæt af keybord, mus og headset, som er tilsluttet skærmen. Gamere kan desuden optimere lysstyrken og kontraster med FPS Game Picture Mode, så de klart og tydeligt kan se deres modspillere, mens Black Equalizer-funktionen viser alle detaljer – selv i skygger.

Det nye gamingbrand kommer med to nye trådløse headsets – INZONE H9, med 32 timers batterilevetid, samt INZONE H7 med hele 40 timers batterilevetid. Derudover lanceres INZONE H3, der er et headset med kabel. Alle tre modeller kommer med fleksible flip-up boommikrofoner med mute-funktion, der sikrer nem kommunikation med andre gamere, mens man spiller.

Skyd først

Takket være INZONE Hub-softwaren til pc, omdanner Sonys 360 Spatial Sound for Gaming 2-kanals stereolydsignalerne til 7.1-kanals surroundsoundlyd – lige som det var tiltænkt fra spiludviklernes side. Den nøjagtige lydgengivelse betyder, at gamere kan høre f.eks. fodtrin eller bevægelser mere præcist. Med smartphone-appen ”360 Spatial Sound Personalizer” kan brugeren også få lyden tilpasset til deres øreform og opnå et fuldstændig personligt gameplay.

Optimerer akustikken

Ved at trække på Sonys ekspertise inden for hovedtelefonteknologi er membranerne i INZONE H9 og INZONE H7 blevet udviklet med en unik form, der lader de to headsets gengive højfrekvens, samt autentiske lave frekvenser for en fordybende gamingoplevelse.

Udfræsningerne i kabinetterne på INZONE H9, INZONE H7 og INZONE H3 kontrollerer og optimerer lavfrekvent lydgengivelse for en kraftfuld bas, der får dybe lyde til at virke ekstremt realistiske.

Høj komfort

Den brede, bløde hovedbøjle fordeler vægten over hovedet, hvilket sikrer høj komfort, når headsettet bliver benyttet i lang tid. Ørepuderne er formet, så kontakten på selve hovedet optimeres, og trykket på selve ørerne derved minimeres.

Støjreduktion og Ambient Sound

INZONE H9 kommer med flere støjreducerende mikrofoner, der sikrer, at ingen udefrakommende støj forstyrrer dit spil. Headsettet kommer ligeledes med den samme Dual Noise Sensor-teknologi, som findes i Sonys 1000X-serie, hvilket styrker gamingoplevelsen, mens Ambient Sound Mode lader dig høre de vigtigste lyde omkring dig, såsom et telefonopkald eller dørtelefonen.

Bedre gameplay med kompatible løsninger

Perfekt match til PlayStation

Både INZONE M9 og INZONE M3-skærmene kommer med Perfect for PlayStation®5-funktionen, der benytter Auto HDR Tone Mapping, som automatisk genkender skærmen under opsætningen og optimerer HDR-indstillingerne. Derudover skifter skærmene automatisk mellem Cinema Mode og Game Mode, når der ses hhv. film og spilles spil.

INZONE H9 og INZONE H7-headsettene kommer med en on-screen-indikator, hvilket betyder, at gamere nemt kan justere indstillingerne på deres headset og samtidig se dem på skærmen i PlayStation®5 Control Center. Begge headsets kommer med gaming- samt chat-balance, hvilket giver gamere mulighed for at justere lydstyrken mellem spillyd og stemmelyd direkte fra headsettet.

Skræddersy dit gameplay

Sonys INZONE Hub-software til pc[4] er skabt til at styre INZONE-skærme og -headsets, så brugeren kan skræddersy sin gamingoplevelse ud fra en lang række muligheder, såsom forskellige lyd- og billedindstillinger.

Sony forpligter sig til at reducere miljøpåvirkningen på en lang række af produkter. Derfor er emballagen til Sonys produkter udviklet uden plastik og benytter udelukkende genbrugte materialer.

INZONE M9 bliver tilgængelig i sommeren 2022 til en vejledende udsalgspris på 10.000 kr.
INZONE M3 bliver tilgængelig i vinteren 2022. Vejledende pris bliver annonceret på et senere tidspunkt.

INZONE H9 bliver tilgængelig i juli til en vejledende udsalgspris på 2.500 kr.
INZONE H7 bliver tilgængelig i juli til en vejledende udsalgspris på 1.900 kr.
INZONE H3 bliver tilgængelig i juli til en vejledende udsalgspris på 1.000 kr.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere