Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Mødeugle får skarpere blik og reagerer hurtigere

Meeting Owl er et 360-graderskamera til videomøder og et af markedets mest originale i idé og design. Det specielle kamera kommer nu i tredje udgave med forbedret ansigtsgenkendelse og hurtigere registrering.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Videomødekameraet Meeting Owl ligner med sine cylinderform ikke rigtig noget andet på markedet, og det kan også noget særligt: indfange mødedeltagerne 360 grader rundt, når de taler eller bevæger sig. Kameraet kan således stilles midt på mødebordet. Nu har Owl Labs tredje udgave af kameraet klar.

Meeting Owl 3 har fået en ny ekstern mikrofon (Expansion Mic), og softwaren Owl Intelligence System er desuden blevet forbedret. Især der sidste har styrket enheden.

Når der skal holdes corona-afstand

For eksempel skal ansigtsgenkendelsen være blevet bedre. Den opgraderede ”ugle” angives at være fem gange mere præcis, når det handler om at genkende maskerede ansigter, og 58 procent mere nøjagtig til at identificere ansigter, der er længere væk end normalt – en fordel, hvis der er et ønske om corona-afstand under mødet.

Softwaren sikrer også fire gange hurtigere registrering – det vil sige evnen til at fokusere på deltagerne i rummet og zoome ind inden for 3 sekunder, efter at de taler eller bevæger sig. Dermed forbedres samtaleflowet.

Den nye eksterne mikrofon øger lydrækkevidden med 5,5 meter til maksimalt 8 meter, så alle ved et større bord kan høres tydeligt.

Man kan i øvrigt tilslutte to samarbejdende enheder for at øge videorækkevidden op til 8,5 meter og lydrækkevidden op til 13,5 meter.

Endelig har kameraet fået USB-C, så der ikke er behov for specialadaptere for at tilslutte bærbare computere.

6 minutters ibrugtagning

Ifølge Owl Labs tager det kun seks minutter at pakke en Meeting Owl 3 ud og komme i gang med det første møde.

Meeting Owl 3 koster 8599 kroner inklusive. Den nye mikrofon, Expansion Mic, er ekstraudstyr til 2099 kroner inklusive moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere