Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Denne pc-skærm kan du tage med i tasken og stille op til præsentation eller film

Har du har brug for en transportabel pc-skærm til præsentationer på jobbet – eller måske blot til hjemmehygge? Denne nye 16”-skærm har enkle tilslutninger og er nem at tage med sig.

Af Natasja Broström, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En ekstra pc-skærm kan være ganske rar at have, hvad enten du laver præsentationer ude hos kunder eller vil nyde underholdning, for eksempel en god sommerfilm, med familien. Med Philips nye, transportable 16B1P3302 får du mulighed for det meste.

Philips-skærmen er en kompakt hybrid med de funktioner, der gør det nemt at være produktiv på arbejdet, uanset om du søger en strømlinet visning til kontor-pc’en, en præsentation for flere deltagere, arbejder på distancen eller vil være mobil.

Bøjelige kabler til tasken

16B1P3302 har en LED-skærm af IPS-typen i foldbart design, og det vendbare USB-netkabel skulle være blødt og bøjeligt, så det passer i enhver taske. Takket være IPS-teknologien er der betragtningsvinkler på 178°/178°, så indhold kan ses fra næsten alle vinkler.

Du får full HD-opløsning (1920 x 1080 pixel) i 16:9-format, og skærmarealet kan udvides ved at koble endnu en transportabel skærm på med USB-A DisplayLink. Praktisk ved professionelle præsentationer.

Også film på teenageværelset

Ud over professionel anvendelse kan 16B1P3302 fornøje familien i stuen, sommerhuset eller på teenageværelset. Skærmen har SmartImage-teknologi og skulle give levende farver, skarpe detaljer og rig kontrast.

Type C- og Type A-stik gør det muligt at hive video i høj opløsning over fra brugernes smartphone og bærbare computer.

Philips 16B1P3302 er på markedet nu til en pris på 1779 kroner.
IT-JOB

TV MIDTVEST

Frontendudvikler

Unik System Design A/S

DevOps Engineer

Netcompany A/S

Test Specialist

Bunker Holding A/S

Business Analyst
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere