Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Ikonisk gamingmus får trådløs efterfølger – vejer blot 99 gram

Roccats kendte gamingmus Kone XP lanceres nu i trådløs version. Kone XP Air kommer med egen lade-stander og er klar til brug på 10 minutter.

Af Natasja Broström, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

At spille med kablet mus har hidtil været det gode råd til gamere, der ønskede hastighed og præcision. Men trådløs teknologi er i disse år ved at indtage spilmarkedet. Gamingspecialisten Turtle Beach er hoppet på bølgen med Roccat Kone XP Air – en trådløs mus med kraftige ambitioner, hvad angår lethed, præcision og hastighed.

XP Air er den trådløse version af den velkendte Roccat Kone XP. I sin nye udgave henter spillemusen fart og tempo fra Roccats såkaldte Stellar Wireless-teknologi, som optimerer det trådløse signal ved hjælp af blandt andet fintunet hardware og firmware.

Switches optimerer input

Blandt de stærke hardware-komponenter er Roccats optiske Owl-Eye 19K DPI-sensor og de særlige Titan Optical Switches. At levere hurtige, præcise input fra taster og knapper via underliggende switches er nemlig ikke forbeholdt gaming-tastaturer.

I alt har Roccat Kone XP Air 29 programmerbare funktioner, så musen kan indstilles til præcis det formål, du har brug for. Desuden er musen ergonomisk designet og vejer blot 99 gram.

Trådløse standarder arbejder sammen

I brug modtager og leverer XP Air signal via Wi-Fi, Bluetooth eller USB-C (sidstnævnte giver mulighed for kablet tilslutning). Stellar Wireless indebærer, at signal fra Wi-Fi og Bluetooth samarbejder i overlap, så du ikke mister et eneste input.

Du kan selv bestemme, om du vil game trådløst eller kablet. Skulle du have glemt at lade op, er Kone XP Air klar til brug via det medfølgende PhantomFlex USB-C-kabel.

Klar til kamp på 10 minutter

Alternativt kan du oplade XP Air med den medfølgende oplader-stander Aimo Rapid Charge. Opladeren kan indstilles til at vise over 16 millioner farver og er kompatibel med andre Aimo-enheder.

XP Kone Air er klar til fem timers intens gaming efter 10 minutters opladning i standeren. På en fuld opladning kan du spille løs i 100 timer.

Roccat Kone XP Air leveres i farverne sort og Arctic White til en pris af 1349 kroner. Musen er på markedet 22. august.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere