Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Dell lancerer gaming-bærbar med ekstremt hurtig 480 Hz skærm

Alienware m17 R5 indtager tronen som verdens mest kraftfulde 17” AMD Advantage bærbar og er den første med 480 Hz skærm.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Den nye bærbare pc kommer med AMD Ryzen 6000 series-processorer samt AMD Radeon RX 6000 series-grafikkort, hvor det nu også er muligt at konfigurerer Alienware M17 R5 med AMD Radeon RX 6850M XT 12 GB GDDR6 GPU.

Alienware m17 R5 kommer også med AMD Smart Technologies i udvalgte konfigurationer, der blandt andet byder på SmartShift Max, som dynamisk skifter mellem en Radeon GPU og APU, hvilket er med til at øge ydeevnen, både når der games, produceres video eller andet indhold.

AMD SmartAccess-grafik forbedrer billedhastigheder, reducerer latenstid og giver længere batterilevetid samtidig med, at AMD FreeSync er aktiveret. Med AMD Smart Access Memory får gamere en ekstra fordel, da Ryzen-processorerne er i stand til at udnytte hele hukommelsen i Radeon-grafikkortet. Og med AMD FreeSync Premium er det slut med hakkende gameplays takket være den lynhurtige synkroniseringsteknologi.

Alienware m17 R5 kommer desuden med Alienwares Cryo-Tech køleteknologi og et dedikeret dampkammer til optimeret køling af grafikkortet, hvilket opretholder den overlegne ydeevne – selv under tunge spil.

Rekordhurtig skærm

Med en helt ny skærmteknologi er det for første gang muligt at få FHD (1920 x 1080) 480Hz 3ms-skærm i en gaming-bærbar pc, der nu er tilgængelig til både Alienware m17 R5 og Alienware x17 R2. Den nye skærm giver helt flydende animationer, ghosting-reduktion, der minimerer distraherende effekter i spil, samt en lavere latenstid, som gør det nemmere at få øje på de andre deltagere i spillet.

Alle vil kunne drage fordel af de høje opdateringshastigheder, som 480Hz-skærmen giver, men især de mest entusiastiske gamere vil opleve en stor forskel, når de spiller.

Den nye skærm kommer med indbyggede teknologier som AMD FreeSync, ComfortView Plus, der reducerer det skadelig blå lys, Dolby Vision og NVIDIA G-SYNC med Advances Optimus, der åbner for alle fordelene ved 480Hz-skærme.

Alienware m17 R5 og x17 R2 er også tilgængelige med UHD (3840 x 2150) 120Hz 3ms-skærme.

Pris og tilgængelighed

• Alienware m17 R5 er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris fra 15.490,00 kroner
• Alienware x17 R2 er tilgængelig nu til en vejledende udsalgspris fra 18.390,00 kroner
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere