Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Samarbejde mellem Lenovo og AMD skaber nye arbejdsstationer med power

To nye mobile arbejdsstationer fra Lenovo er et direkte resultat af samarbejdet med cpu-kometen AMD, og producenten lover masser af kræfter til de krævende medarbejdere.

Af Lars Bennetzen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er AMD-processorer, som skaber musklerne i to nye arbejdsstationer fra Lenovo. ThinkPad P15v og ThinkPad P14s retter sig mod de medarbejdere i virksomheder, som stiller særlige krav til datakraft, for eksempel ingeniører.

En af de udfordringer Lenovo mener at have set i markedet er, at der er et stort spring mellem, hvad du får for pengene for eksempelvis entry-level-pc’er og high-end-arbejdsstationer. Det hul mener Lenovo, at ThinkPad 15v kan lukke. Den kommer blandt andet med den stærke AMD Ryzen Pro 6000 H-series-processor, der har integrerede sikkerhedsfunktioner, professionel grafik fra Nvidia og en 15,6” UHD-skærm.

Den mest mobile arbejdsstation

Desuden lancerer Lenovo, hvad producenten kalder den hidtil mest mobile arbejdsstation. ThinkPad 14s er udstyret med den nyeste AMD Ryzen Pro 6000 U-serie-processor – med nyeste generation Radeon Pro integreret grafik.

Med de nye AMD-baserede arbejdsstationer har Lenovo nu en serie af arbejdsstationer, der går lige fra de mindste til dem, der giver en fornuftig pris/ydelse, og helt op til high-end-ydende arbejdsstationer til skrivebordet.

For at sikre, at de nye maskiner kan klare krævede arbejdsopgaver, har Lenovo fået ISV-certificeret dem.
IT-JOB

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Senior Delivery Manager

Udviklings- og Forenklingsstyrelsen

Senior IT-projektleder til modernisering af Moms domænet

Dynamicweb Software A/S

Partner Solution Architect
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere