Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Samarbejde mellem Lenovo og AMD skaber nye arbejdsstationer med power

To nye mobile arbejdsstationer fra Lenovo er et direkte resultat af samarbejdet med cpu-kometen AMD, og producenten lover masser af kræfter til de krævende medarbejdere.

Af Lars Bennetzen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er AMD-processorer, som skaber musklerne i to nye arbejdsstationer fra Lenovo. ThinkPad P15v og ThinkPad P14s retter sig mod de medarbejdere i virksomheder, som stiller særlige krav til datakraft, for eksempel ingeniører.

En af de udfordringer Lenovo mener at have set i markedet er, at der er et stort spring mellem, hvad du får for pengene for eksempelvis entry-level-pc’er og high-end-arbejdsstationer. Det hul mener Lenovo, at ThinkPad 15v kan lukke. Den kommer blandt andet med den stærke AMD Ryzen Pro 6000 H-series-processor, der har integrerede sikkerhedsfunktioner, professionel grafik fra Nvidia og en 15,6” UHD-skærm.

Den mest mobile arbejdsstation

Desuden lancerer Lenovo, hvad producenten kalder den hidtil mest mobile arbejdsstation. ThinkPad 14s er udstyret med den nyeste AMD Ryzen Pro 6000 U-serie-processor – med nyeste generation Radeon Pro integreret grafik.

Med de nye AMD-baserede arbejdsstationer har Lenovo nu en serie af arbejdsstationer, der går lige fra de mindste til dem, der giver en fornuftig pris/ydelse, og helt op til high-end-ydende arbejdsstationer til skrivebordet.

For at sikre, at de nye maskiner kan klare krævede arbejdsopgaver, har Lenovo fået ISV-certificeret dem.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere