Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Sennheiser lancerer headset kun til TV

Sennheiser RS 120-W er et trådløst headset udelukkende til underholdning foran flimmerkassen med stærk trådløs forbindelse, krystalklar lyd og høj komfort.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er ikke altid hensigtsmæssigt at tv'et brager lyd ud i hele hjemmet. Måske er ungerne lagt i seng, måske ønsker din bedre halvdel at se noget på en anden skærm. Så er et headset den rette løsning.

Sennheiser RS 120-W er skabt med netop dette formål for øje. Det er konstrueret med en komfort, der gør det behageligt at bære gennem en længere filmaraton og har Bluetooth Low Energy forbindelse med op til 60 meters rækkevidde og LC3 audio codec, som sikrer stabil trådløs forbindelse med perfekt synkronisering mellem lyd og billede.

Der tre forskellige lydindstillinger at vælge imellem, musik, neutral og tale, der tuner lyden til det indhold du hører i headsettet.

Lydstyrken kan reguleres uafhængigt af tv'et med en kontrolknap på den ene ørekop.

Kobl flere headset sammen

Batterilevetiden er op til 20 timer ​ 60 meters og RS 120-W kommer med en ladestation, der også fungerer som sender.

En ny Broadcast Mode gør det muligt at parre senderen med flere headsets, så lyden kan nydes af flere personer på samme tid. Hver bruger har mulighed for at indstille lydstyrken (op til 100 dB), uden at det forstyrrer omgivelserne.

​Sennheiser RS 120-W koster 129,90 euro, hvilket svarer til 966 danske kroner. De vil dog først være tilgængelige på det danske i starten af 2023.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere