Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: G.Skill Trident Z5 RGB: Nemt at anbefale

Ram-klodsen ser knaldgodt ud og er hurtig.

Af Torben Okholm, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

G.Skill tager sjældent fejl, når det gælder høj ydelse og hukommelse. Firmaet leverer altid hurtige sæt, der scorer højt hos gamere, entusiaster og os.

Dets DDR5-udvalg er ingen undtagelse, og dette Trident Z5 DDR5-6000 med dets fine latenstal på 36-36-36 rammer virkelig i plet med høj frekvens og stramme latenstal. Man kan få sættet i både sort og sølvfarvet.

Det futuristiske udseende og rgb-implementering ser fantastisk ud med den smukke dæmpede lysbjælke foroven. Nogle stærke LED-lys kan somme tider være lidt i overkanten, men det er ikke tilfældet her.

Stærk pris

Prisen på dette sæt er faldet meget siden introduktionen. Faktisk koster det ikke ret meget mere end et hæderligt 5200 MHz-sæt, og med den ekstra hastighed og bedre latenstal er det nemt at anbefale.

Man får fremragende ydelse, udseende og – overraskende – nu også rimelig valuta for pengene. Man kan sågar nemt få fat i det. Livet er godt.