Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

De bedste smartphones [STORTEST]: Så seje er de nyeste topmobiler

Er du villig til at betale de ofte uhyrlige priser, er der meget at komme efter i det øverste segment af mobilmarkedet for tiden. Forskellen på modellerne er dog stor, så det er med at vælge den, der matcher dine behov.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Lad os bare slå det fast med det samme. Smartphones, som dem vi tester her, er for meget af det gode, hvis du blot er ude efter en anstændig hverdagsmobil.

Så kan du spare adskillige tusind kroner ved at kigge på de ofte glimrende mobiler i mellemklassen. For superbrugeren med særlige behov kan de testede topmobiler dog være det helt rette valg.

Teknologi i topklasse

Vi er for længst nået over tærsklen, hvor ydelse og skærmkvalitet er ”god nok”. De nyeste topmobiler rykker på finmarginaler af allerede forrygende teknologi.

https://www.altomdata.dk/5-ting-du-boer-overveje-naar-du-koeber-mobiltelefon/

For almindelige brugere er betydningen begrænset, men er du gamer eller krævende fotograf, er forbedringerne til at tage og føle på. Og det er da også netop den type bruger, de nyeste topmobiler appellerer til.

Skærmene byder på høje opdateringshastigheder og smart teknologi, der tilpasser såvel hastighed som lysstyrke og farvegengivelser, mens kameraerne har ekstreme egenskaber som 4K slow motion-video, højkvalitets raw-foto og intelligent persontracking, der gør, at de store kræfter kommer fuldt til sin ret.

Det samme gør de, når der skal games i højeste gear, og spillene måske endda skal live-transmitteres fra mobilen. Kan dine behov forsvare den store investering, er der således rigtig meget at komme efter i de nye topmobiler.

Læs testene her:

https://www.altomdata.dk/oneplus-10-pro-test-fototeknik-af-fineste-klasse/

https://www.altomdata.dk/sony-xperia-1-iv-test-mediemobil-til-den-kreative/

https://www.altomdata.dk/xiaomi-12-pro-test-fine-fotos-og-hurtig-opladning/

https://www.altomdata.dk/samsung-galaxy-s22-ultra-test-en-mobil-uden-lige/

https://www.altomdata.dk/apple-iphone-pro-max-test-et-aeble-af-dimensioner/