Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Datoen er klar: Ny iPhone præsenteres om to uger

Der er sendt invitationer ud til Apple-event d. 7. september, og det er næsten stensikkert, at der er nye iPhones på dagsordenen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Starter af september er iPhone-tid. De seneste mange år er nye iPhones blevet præsenteret på dette tidspunkt, så når Apple nu sender invitationer ud til et event d. 7. kan det næsten kun betyde én ting.

Der vil sandsynligvis være tale om hele fire iPhone-modeller, en mini, en Pro, en Max og en Pro Max, med forskellige skærmstørrelser og specs.

Ifølge verserende rygter vil de største opgraderinger være forbeholdt Pro-modellerne, som skal få stærkere kamerateknologi og bedre skærme. Samtlige modeller vil med al sandsynlighed få en ny A16-processor.

Om det bliver med denne generation at Lightning-stikket afskaffes, skal blive spændende at se. Apple har fortsat et år mere at køre på, inden EU sætter foden ned og kræver USB-C, så der er grund til at forvente at Apple giver det gamle stik en runde mere.

Også nye ure

Ret sikkert er det, at der også kommer nye ure. Det forventes at Apple Watch Series 8 også præsenteres ved eventet, formentlig i flere versioner, herunder en ny mere hårdfør Pro-version og en billigere SE-version.

Om dette holder stik må vi vente til onsdag d. 7. september med at se. Eventet streames live på Apples hjemmeside og via Apple Event-appen kl 19.00.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere