Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Datoen er klar: Ny iPhone præsenteres om to uger

Der er sendt invitationer ud til Apple-event d. 7. september, og det er næsten stensikkert, at der er nye iPhones på dagsordenen.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Starter af september er iPhone-tid. De seneste mange år er nye iPhones blevet præsenteret på dette tidspunkt, så når Apple nu sender invitationer ud til et event d. 7. kan det næsten kun betyde én ting.

Der vil sandsynligvis være tale om hele fire iPhone-modeller, en mini, en Pro, en Max og en Pro Max, med forskellige skærmstørrelser og specs.

Ifølge verserende rygter vil de største opgraderinger være forbeholdt Pro-modellerne, som skal få stærkere kamerateknologi og bedre skærme. Samtlige modeller vil med al sandsynlighed få en ny A16-processor.

Om det bliver med denne generation at Lightning-stikket afskaffes, skal blive spændende at se. Apple har fortsat et år mere at køre på, inden EU sætter foden ned og kræver USB-C, så der er grund til at forvente at Apple giver det gamle stik en runde mere.

Også nye ure

Ret sikkert er det, at der også kommer nye ure. Det forventes at Apple Watch Series 8 også præsenteres ved eventet, formentlig i flere versioner, herunder en ny mere hårdfør Pro-version og en billigere SE-version.

Om dette holder stik må vi vente til onsdag d. 7. september med at se. Eventet streames live på Apples hjemmeside og via Apple Event-appen kl 19.00.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere