Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Epson klar med seks projektorer der kan erstatte dit tv

Epson har introduceret seks nye hjemmebiografprojektorer i forskellige prisklasser, rettet mod filmentusiaster, sportsfans og gamere.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Der er projektorer til ethvert budget i Epsons nye serie, fra basisprojektorer med WXGA-teknologi og et smart nyt design, økonomiske 4K PRO-UHD-projektorer med indbygget Android TVTM til den nyeste Epson EpiqVision Ultra-projektor med 4K-PRO UHD og en laserlyskilde.

EpiqVision Ultra EH-LS800B og EH-LS800W er Epsons første modeller med super ultrakort projicering, som tilbyder endnu tættere placering på væggen end tidligere modeller. Projektorerne tilbydes i både sort og hvid og udnytter Epsons teknologi fra laserlyskilder til at give en solid blanding af høj lysstyrke, flot billedkvalitet og alsidighed.

Takket være deres placering tæt på væggen og 4K PRO-UHD 2-opløsning, der giver et tydeligt og skarpt billede, er disse nemme at anvende og opsætte og kan være en erstatning for det traditionelle TV. De passer ind i selv de mindste lokaler og leverer fleksible billedstørrelser fra 80" til 150" startende fra kun 2,3 cm 3fra væggen. De er ideelle til TV-udsendelser, film og sport og er også udstyret med en ny dedikeret gamingport, der tilbyder en input lag-frekvens på under 20 ms.

Projektorernes indbyggede Android TV leverer streaming, casting og smart kontrol, og med lyd fra Yamaha-højttalere får man en komplet oplevelse, uden behov for yderligere enheder.

Basismodel med 4K

Andre nyheder er EH-TW6150og EH-TW6250, som er 4K PRO-UHD-basisprojektorer. Med et slankt, nyt buet design til en overkommelig pris kan brugerne nyde de nyeste film, sportsbegivenheder og spiludgivelser overalt i hjemmet med en fleksibel placering via den lodrette objektivjustering. Disse projektorer er ideelle til filmfans og gamere, der efterspørger en opløsning på op til 4K PRO-UHD-billedkvalitet.

Begge modeller har en input lag-frekvens på under 20 ms, som giver en hurtig og responsiv spiloplevelse. EH-TW6250 er også udstyret med indbygget Android TV.

Endelig er der i den nye serie to multifunktionelle basisprojektorer, som danner en ny "cross over"-serie, som er ideel til hjemmearbejde.

CO-FH02 og CO-W01 har begge et kompakt design, der gør dem nemmere at transportere mellem lokaler, og er ideelle til uddannelses-, hjemme- og kontormiljøer.

De har begge et enkelt, rent nyt design, der gør det muligt at passe dem ind i alle omgivelser uden at gå på kompromis med den store medrivende skærmstørrelse. CO-W01 leveres med WXGA-opløsning. CO-FH02 er Full HD og leveres også med indbygget Android TV, så du kan streame de nyeste film, TV-udsendelser og indhold direkte til din projektor.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere