Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Samsung giver dig orker og elvere i 8K

Samsung præsenterer eksklusivt indhold i 8K til den nye The Power of The Rings-serie, som kan nydes i sine fulde skarphed på producentens egne 8K-tv’er.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I aften er der premiere på den længe ventede Lord of The Rings serie, som er verdens dyreste serie, der er nogensinde er produceret.

Serien vil være tilgængelig til streaming på Amazon Prime Video og Samsung har indgået et samarbejde med videotjenesten, der betyder at ekstra indhold fra serien kan ses i 8K. Det sker via en særlig YouTube-kanal, som er oprettet til formålet.

Knivskarp kvalitet

Alle kan i princippet tilgå indholdet men det er kun dem med et 8K-tv, der får glæde af den fulde skarphed, som det er produceret i. Og dem har Samsung et par stykker af i sortimentet.

Skulle du være en af dem der er så heldig at være i besiddelse af en af disse modeller (eller et andet 8K-tv) kan du klikke ind her og se med:

https://www.youtube.com/watch?v=Y1teNj9pitA
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Jobindex Media A/S
Salg af telemarketing og research for it-branchen, it-kurser og konferencer

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere