Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Samsung giver dig orker og elvere i 8K

Samsung præsenterer eksklusivt indhold i 8K til den nye The Power of The Rings-serie, som kan nydes i sine fulde skarphed på producentens egne 8K-tv’er.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I aften er der premiere på den længe ventede Lord of The Rings serie, som er verdens dyreste serie, der er nogensinde er produceret.

Serien vil være tilgængelig til streaming på Amazon Prime Video og Samsung har indgået et samarbejde med videotjenesten, der betyder at ekstra indhold fra serien kan ses i 8K. Det sker via en særlig YouTube-kanal, som er oprettet til formålet.

Knivskarp kvalitet

Alle kan i princippet tilgå indholdet men det er kun dem med et 8K-tv, der får glæde af den fulde skarphed, som det er produceret i. Og dem har Samsung et par stykker af i sortimentet.

Skulle du være en af dem der er så heldig at være i besiddelse af en af disse modeller (eller et andet 8K-tv) kan du klikke ind her og se med:

https://www.youtube.com/watch?v=Y1teNj9pitA
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere