Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Test: Epos GTW 270 Hybrid: In-ear til gaming – det fungerer da …

Epos GTW 270 Hybrid ligner en normal in-ear-hovedtelefon, men har den finte, at den også fungerer til gaming.

Af Redaktionen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

I princippet kan du bruge en almindelig in-ear-hovedtelefon til gaming, blot den også har mikrofon. Men Bluetooth er for langsom som trådløs forbindelse ved gaming, og derfor leveres øretelefon Epos GTW 270 Hybrid, som også er rettet mod gaming, med en Wi-Fi-dongle.

Den kan bruges sammen med en pc, men også med PlayStation 4 og 5 og smartphones med USB-C. Samtidig har øretelefonen også Bluetooth, som er fint ved musiklytning – deraf navnet Hybrid.

I praktisk brug fungerer det hele ret godt. Med donglen oplevede vi ingen problemer under normal gaming, hvor gaming-lyden gjaldede i ørerne, samtidig med vi talte med de andre spillere. Der var ingen mærkbar forsinkelse – hverken med den hørte eller talte lyd.

Solid bas og flot dynamik

Lydgengivelsen er præcis og ikke mindst med flot dynamik. Bassen er lidt langt fremme i lydbilledet, men med til at forbedre oplevelsen i spil.

Epos GTW 270 Hybrid er ikke lige så præcis, når det gælder om at lokalisere en person, som prøver at ”nakke” dig sammenlignet med et godt over-ear-gamingheadset.

Vi ser disse øretelefoner som et supplement til, når du er på farten og bare må have et spil. Så er det rart, at ørestykkerne faktisk sidder godt inde i ørerne. Prisen er 1.199 kroner.

For: Høj kvalitet, god til gaming.
Imod: Størrelse, ikke ypperste gaminglyd.
Samlet vurdering: 4/6 atjerner