Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Betal halv pris til evig tid for ny streaming-tjeneste med "Top Gun: Maverick" på menuen

Den nye streamingtjeneste SkyShowtime afløser for Paramount+ og åbner i dag med et tilbud om halv pris til evig tid.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Streaming-markedet har fået endnu en spiller. SkyShowtime åbner i dag, som et af de første steder i verden.

Helt ny er den dog ikke. Den tager for Paramount+, som mange herhjemme allerede haft adgang til direkte eller via TV2 Play.

Tjenesten byder på indhold fra DreamWorks, Nickelodeon, Paramount+, Paramount Pictures, Peacock (NBC), Showtime, Sky og Universal Pictures. Man vil blandt andet få mulighed for at se den populære op Gun: Maverick samt Jurassic Park Dominion, Minions: The Rise of Gru.

Halv pris til du siger op

SkyShowtime har en selvstændig app til diverse mobil og tv-platforme, men og den vil, ligesom forgængeren paramount+, også kunne ses via danske partnere som Allente, Telenor, Telia, Telmore, Yousee og TV 2 Play.

Der streames i 1080P (Fuld HD) og Dolby Digital 5.1, med 4K på trapperne. Fem profiler kan oprettes på en konto og tre enheder kan streame samtidig.

SkyShowtime koster normalt 69 kroner om måneden, men tegner du abonnement inden den 1. november, er der halv pris, inden du siger det op.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


Hvor kommer cybertruslerne fra i OT-miljøer?

Sammen med en række eksperter vil du blive indviet, hvilke udfordringer virksomheder typisk skal forholde sig til, for at sikre OT-miljøet mod udefrakommende trusler og cyberangreb.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere