Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Logitechs nye Astro-headset giver dig stor gaming-lyd overalt

Den lette og fleksible Logitech G Astro A30 byder på kraftfulde lydkomponenter samt både Bluetooth, dongle og analog forbindelse, med mulighed for at anvende dem alle samtidig.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det nye A30 har kraftfuld 40 mm højtaler, aftagelig boom mikrofon og Logitechs avancerede Lightspeed 2,4 GHz-dongle og Bluetooth, så der er mulighed for at koble sig trådløst på PlayStation4, PlayStation5, Xbox, XB Series X|S, Nintendo Switch, PC, Mobil, iOS og Android.

Gamere kan blande og afbalancere lyd fra flere devices samtidig og justere hver kilde uafhængigt. Spil på PlayStation 5 via Lightspeed 2.4 GHz Wireless, mens du lytter til Spotify på din telefon via Bluetooth, og hav din Switch klar, tilsluttet via 3.5mm aux, til en lang matchmaking-kø.

Du kan derefter flytte fra stuen til din pc-opsætning og skifte A30 til din pc via Lightspeed 2.4 GHz og derefter oprette forbindelse til Steamdeck via Bluetooth.

A30 har en aftagelig boommikrofon og en integreret mikrofon, så uanset om du er hjemme og spiller dit yndlingsspil, eller om du er på farten og foretager et telefonopkald, er du i stand til at kommunikere.

Og med den nye Logitech G-mobilapp kan du optimere spil- og stemme lyd-profiler for en skræddersyet spiloplevelse.

Spil alt over det hele

"Visionen om et nyt A30-headset, der muliggør en Play Anything, Anywhere-oplevelse, betød, at vi var nødt til at nå to primære mål. Først skulle vi levere en high performance lyd og et ultrakomfortabelt headset, der kommer i et slankt og tilpasseligt design. For det andet havde vi brug for at skabe et headset, der kan oprette forbindelse til flere platforme på forskellige måder; konsol, pc, håndholdt eller mobil," udtaler TIffany Beers, der er head of innovation hos Logitech G. "A30 leverer maksimal fleksibilitet, mobilitet, stil og komfort i et moderne gamingheadset, der kan spilles på alle platforme, så gamere kan mestre alle de spillestile, de elsker."

Det slanke A30-headset leveres som standard i to farvekombinationer, Navy og White. Tilføjelsen af drejelig, blødt memory skumpolstring i ørepuder og hovedbøjle og den helt rigtige spændekraft skaber en let afbalanceret følelse.

Batterilevetiden er mere end 27 timer, hvilket muliggør gameplay med lav latenstid, som kan håndtere episke spilsessioner.

Gamere kan vise deres spilæstetik ved at vælge fra en eksisterende samling af højttaler tag-designs eller opgradere deres headset yderligere ved at tilpasse deres eget design på Astros hjemmeside.

A30 afsløres ved Logitechs første Logi Play-begivenhed, der fejrer spil- og streamingkultur. Læs mere om arrangementet her.

Logitech G ASTRO A30 wireless gaming headset forventes at være tilgængelig på astrogaming.com og hos globale forhandlere i oktober 2022 til en vejledende pris på 1.899 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere