Skriv dig op og få tallene først:Så meget tjener din chef og dine kollegaer - og det bliver lønstigningen i år (nok)

Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Logitechs nye Astro-headset giver dig stor gaming-lyd overalt

Den lette og fleksible Logitech G Astro A30 byder på kraftfulde lydkomponenter samt både Bluetooth, dongle og analog forbindelse, med mulighed for at anvende dem alle samtidig.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det nye A30 har kraftfuld 40 mm højtaler, aftagelig boom mikrofon og Logitechs avancerede Lightspeed 2,4 GHz-dongle og Bluetooth, så der er mulighed for at koble sig trådløst på PlayStation4, PlayStation5, Xbox, XB Series X|S, Nintendo Switch, PC, Mobil, iOS og Android.

Gamere kan blande og afbalancere lyd fra flere devices samtidig og justere hver kilde uafhængigt. Spil på PlayStation 5 via Lightspeed 2.4 GHz Wireless, mens du lytter til Spotify på din telefon via Bluetooth, og hav din Switch klar, tilsluttet via 3.5mm aux, til en lang matchmaking-kø.

Du kan derefter flytte fra stuen til din pc-opsætning og skifte A30 til din pc via Lightspeed 2.4 GHz og derefter oprette forbindelse til Steamdeck via Bluetooth.

A30 har en aftagelig boommikrofon og en integreret mikrofon, så uanset om du er hjemme og spiller dit yndlingsspil, eller om du er på farten og foretager et telefonopkald, er du i stand til at kommunikere.

Og med den nye Logitech G-mobilapp kan du optimere spil- og stemme lyd-profiler for en skræddersyet spiloplevelse.

Spil alt over det hele

"Visionen om et nyt A30-headset, der muliggør en Play Anything, Anywhere-oplevelse, betød, at vi var nødt til at nå to primære mål. Først skulle vi levere en high performance lyd og et ultrakomfortabelt headset, der kommer i et slankt og tilpasseligt design. For det andet havde vi brug for at skabe et headset, der kan oprette forbindelse til flere platforme på forskellige måder; konsol, pc, håndholdt eller mobil," udtaler TIffany Beers, der er head of innovation hos Logitech G. "A30 leverer maksimal fleksibilitet, mobilitet, stil og komfort i et moderne gamingheadset, der kan spilles på alle platforme, så gamere kan mestre alle de spillestile, de elsker."

Det slanke A30-headset leveres som standard i to farvekombinationer, Navy og White. Tilføjelsen af drejelig, blødt memory skumpolstring i ørepuder og hovedbøjle og den helt rigtige spændekraft skaber en let afbalanceret følelse.

Batterilevetiden er mere end 27 timer, hvilket muliggør gameplay med lav latenstid, som kan håndtere episke spilsessioner.

Gamere kan vise deres spilæstetik ved at vælge fra en eksisterende samling af højttaler tag-designs eller opgradere deres headset yderligere ved at tilpasse deres eget design på Astros hjemmeside.

A30 afsløres ved Logitechs første Logi Play-begivenhed, der fejrer spil- og streamingkultur. Læs mere om arrangementet her.

Logitech G ASTRO A30 wireless gaming headset forventes at være tilgængelig på astrogaming.com og hos globale forhandlere i oktober 2022 til en vejledende pris på 1.899 kroner.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
TIETOEVRY DENMARK A/S
Udvikler, sælger og implementerer software til ESDH, CRM og portaler. Fokus på detailhandel, bygge- og anlæg, energi og finans.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere