Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Billigere Chromecast med Google TV kan købes nu

Billedkvaliteten er begrænset til Full HD i den nye og billigere Chromecast med Google TV, ellers er der umiddelbart ingen forskel, sammenlignet med den dyrere 4K-model.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er ikke alle der har et 4K-tv og endnu færre der anvender medier eller tjenester, der kan understøtte den høje opløsning.

Nu er der nemlig mulighed for at slippe billigere, hvis man ønsker en Chromecast med Google TV og kan klare sig med Full HD.

En ny version af den smarte tv-dongle er sat til salg på Googles hjemmeside. Den ligner 4K-versionen på en prik og tilbyder umiddelbart alle de sammen features, men billedkvaliteten er begrænset til Full HD.

Et komplet tv-univers

Chromecast med Google TV kobles i en HDMI-indgang på en skærm, så får man et komplet tv-univers, baseret på Google TV. Der medfølger en fjernbetjening, så man nemt kan navigere i indholdet, og der er mulighed for at streame indhold fra mobilen via Chromecast.

Prisen er 339 kroner. Det er næsten to hundrede kroner billigere end 4K-modellen, der står til 529 kroner.

Læs vores test af Chromecast med Google TV i 4K-versionen, der officielt blev lanceret i Danmark i sommers:

https://www.altomdata.dk/chromecast-med-google-tv-test-komplet-tv-univers-i-en-lille-dongle/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere