Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Billigere Chromecast med Google TV kan købes nu

Billedkvaliteten er begrænset til Full HD i den nye og billigere Chromecast med Google TV, ellers er der umiddelbart ingen forskel, sammenlignet med den dyrere 4K-model.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Det er ikke alle der har et 4K-tv og endnu færre der anvender medier eller tjenester, der kan understøtte den høje opløsning.

Nu er der nemlig mulighed for at slippe billigere, hvis man ønsker en Chromecast med Google TV og kan klare sig med Full HD.

En ny version af den smarte tv-dongle er sat til salg på Googles hjemmeside. Den ligner 4K-versionen på en prik og tilbyder umiddelbart alle de sammen features, men billedkvaliteten er begrænset til Full HD.

Et komplet tv-univers

Chromecast med Google TV kobles i en HDMI-indgang på en skærm, så får man et komplet tv-univers, baseret på Google TV. Der medfølger en fjernbetjening, så man nemt kan navigere i indholdet, og der er mulighed for at streame indhold fra mobilen via Chromecast.

Prisen er 339 kroner. Det er næsten to hundrede kroner billigere end 4K-modellen, der står til 529 kroner.

Læs vores test af Chromecast med Google TV i 4K-versionen, der officielt blev lanceret i Danmark i sommers:

https://www.altomdata.dk/chromecast-med-google-tv-test-komplet-tv-univers-i-en-lille-dongle/
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Targit A/S
Udvikling og salg af software til business intelligence.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Undgå cyberkatastrofen med automatiseret kontrol over sensitive data

Når cyberkriminelle gennemtrænger din sikkerhedsinfrastruktur, bruger de i snit 48 dage til at danne sig et overblik over sensitive data, før de lukker dine systemer og data ned med ransomware. På dette seminar får du derfor et solidt grundlag for at sikre dig overblik over sensitive, virksomhedskritiske informationer. Derudover vil du få et praktisk indblik i, hvordan du beskytter dine informationer, så du er er mindre sårbar når cyberkriminelle trænger ind på dit netværk, samt et overblik over typiske angrebsformer og viden om, hvordan et ransomwareangreb foregår i praksis.

07. februar 2023 | Læs mere


Status og erfaringer fra fem år med GDPR

Vi samler nogle af Danmarks fremmeste GDPR-eksperter trådene efter knapt fem år. Dette giver dig et solidt overblik over de hidtidige erfaringer og sikker viden at basere din indsats på, når du skal planlægge og tilpasse din organisations indsats for at sikre compliance med det omfattende regelkompleks.

07. februar 2023 | Læs mere


ERP-trends 2023

Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på. Herunder hvordan den stadig mere udbredte – og uomgængelige – anvendelse af cloudservices vil påvirke dine muligheder for at få mest muligt ud af dine investeringer.

08. februar 2023 | Læs mere