Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Stort prisfald: Spar flere tusind kroner på Samsungs nye foldbare mobil

Samsung Galaxy Z Flip4 kom på markedet for blot en måned siden, men prisen er allerede faldet mere end to tusind kroner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Foldbare mobiler har været hundedyre, men nu er der ved at ske noget. Den nyeste model i Samsungs Flip-serien har taget et ordentligt prisdyk, blot få uger efter den landede i butikkerne.

Den oprindelige pris på den billigste model med 128GB lager var 8.699 kroner. Den kan nu fås helt ned til 6.222 kroner. Den dyreste model med 512Gb lager fås til 8.399 kroner. Den kostede oprindelig 9.999 kroner.

Se priserne på Samsung Galaxy Z Flip4 her.

Nærmer sig de flade i pris

Med dette fald er prisskellet der adskiller de flade og de foldbare mobiler, tæt på at være udlignet, når man sammenligner på øvrige specifikationer.

Flip4 er et særdeles glimrende sted at starte, hvis man vil springe ud i den foldbare mobilverden. Du kan læse vores anmeldelse af den her:

https://www.altomdata.dk/samsung-galaxy-z-flip4-test-en-foldbar-mobil-af-fineste-stoebning/

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Despec Denmark A/S
Distributør af forbrugsstoffer, printere, it-tilbehør, mobility-tilbehør, ergonomiske produkter, kontor-maskiner og -tilbehør.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere


People Tech 2023: Sådan gør du din gode arbejdsplads endnu bedre

Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk – og værdifuld indsigt i mulighederne for at effektivisere løn- og HR-processer, understøtter nye arbejdsformer og helt basalt skabe grundlaget for at skabe en bedre og mere attraktiv arbejdsplads.

13. december 2023 | Læs mere