Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Stort prisfald: Spar flere tusind kroner på Samsungs nye foldbare mobil

Samsung Galaxy Z Flip4 kom på markedet for blot en måned siden, men prisen er allerede faldet mere end to tusind kroner.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Foldbare mobiler har været hundedyre, men nu er der ved at ske noget. Den nyeste model i Samsungs Flip-serien har taget et ordentligt prisdyk, blot få uger efter den landede i butikkerne.

Den oprindelige pris på den billigste model med 128GB lager var 8.699 kroner. Den kan nu fås helt ned til 6.222 kroner. Den dyreste model med 512Gb lager fås til 8.399 kroner. Den kostede oprindelig 9.999 kroner.

Se priserne på Samsung Galaxy Z Flip4 her.

Nærmer sig de flade i pris

Med dette fald er prisskellet der adskiller de flade og de foldbare mobiler, tæt på at være udlignet, når man sammenligner på øvrige specifikationer.

Flip4 er et særdeles glimrende sted at starte, hvis man vil springe ud i den foldbare mobilverden. Du kan læse vores anmeldelse af den her:

https://www.altomdata.dk/samsung-galaxy-z-flip4-test-en-foldbar-mobil-af-fineste-stoebning/

 
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til NIS2 - indhold, krav og konsekvenser

På dagen vil du både få et koncentreret, fokuseret overblik over de juridiske aspekter og de krav, du vil skulle leve op til. Du går også hjem med praktisk viden fra eksperter, der arbejder med NIS2-compliance på både det tekniske og organisatoriske niveau.

28. februar 2024 | Læs mere


Hybrid, on-premise eller public cloud. Bliv klogere på fremtidens datacenter

Vi dykker ned i, hvordan du finder den perfekte pasform for netop din virksomhed. Vi ser på, hvordan du kan imødekomme jeres behov for fleksibilitet og hurtig udvikling, samtidig med at håndtere udfordringerne ved cloud-tjenester.

29. februar 2024 | Læs mere


Faldgruber og forberedelser når du skal implementere Dynamics 365 FO

På dette webinar stiller vir skarpt på overvejelser, forberedelser, forretning og faldgruber, så din virksomhed får det bedste udgangspunkt for jeres Dynamics 365-implementering. Du bliver også klogere på at håndtere master data, som er et af de absolut vigtigste områder i ethvert ERP-projekt, og på hvorfor Dynamics 365 FO er en del af et samlet cloud-transformationsprojekt.

29. februar 2024 | Læs mere