Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Luk boligstøjen ude med nye øretelefoner til hjemmekontoret

Boligen kan være et støjfyldt miljø. Så når du arbejder hjemmefra, er det rart med et sæt øretelefoner, der er nemme at bruge, og som lukker larmen ude. Denne in ear-nyhed fra Jabra kunne være løsningen.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

På hjemmekontoret er det praktisk med et let og kabelfrit headset til samtaler og eventuelt møder. Derfor er det oplagt med et sæt trådløse øretelefoner, og her er danske Jabra klar med Connect 5t. Produktet er det tredje i Jabra Connect-serien – de to andre er over ear-headsettet Jabra Connect 4h og den bærbare speakerphone Jabra Connect 4s.

Det smarte ved earbuds af denne type er, at de ikke kun kan bruges til hjemmearbejde, men selvfølgelig også i fritiden. Men endnu bedre er det måske, at Jabra Connect 5t byder på producentens Hybrid Active Noise Cancellation og vindstøjreduktion, så du kan føre uforstyrrede samtaler inde og ude. Hjemmet kan være et støjfyldt miljø med børn, tv, køkkenmaskiner, forbipasserende trafik og andet, som gør opmærksom på sig selv. Her kan øretelefoner med effektiv støjreduktion være en befrielse.

Seks mikrofoner indbygget

Opkaldsteknologien med seks mikrofoner skulle sikre klar lyd af høj kvalitet ved opkald, og skulle du efter arbejdet få lyst til lidt musikalsk afslapning vil 6 mm-højttalerenhederne fyre op under din playliste med fyldig lyd, lover Jabra.

Connect 5t har endvidere SBC, AAC og Qualcomm aptX-codec’er som skulle forbedre lyden yderligere.

Connect 5t bygger på de nyligt lancerede Elite 5-øretelefoner, og med Bluetooth Multipoint-funktionen kan man være forbundet til to enheder på samme tid, for eksempel en bærbar computer og en smartphone.

Hurtig tilslutning

For Android- eller Windows-brugere vil Google Fast Pair og Microsoft Swift Pair sørge for hurtig tilslutning. Og med Spotify Tap-playback kan denne tjenestes musik tilgås med et enkelt tryk.

Der er op til syv timers batteritid plus op til 28 timer med det Qi-certificerede opladningsetui. Hurtigopladning giver brugerne en times strøm på 10 minutter.

”Vi har alle oplevet opkald, hvor lydkvaliteten er dårlig grundet støjende omgivelser. Vores vision for Jabra Connect-serien er styret af et ønske om, at folk både skal lyde og se professionelle ud, uanset hvor de befinder sig i hjemmet. Alle skal have friheden til og muligheden for at arbejde, mens de er på farten, og Connect 5t er en perfekt tilføjelse, der kan give dem netop det,” forklarer Calum macDougall, som er seniorvicepræsident i Jabra om de nye øretelefoner.

Jabra Connect 5t kommer på markedet i midten af oktober til en vejledende pris på 1299 kroner inklusive moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Alfapeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere


Øg virksomhedens agilitet med modulære og fleksible forretningssystemer

Hvordan kan kravet til øget fleksibilitet og agilitet afspejles i din virksomheds valg af forretningssystemer? Med udgangspunkt i Microsoft Dynamics 365-platformen giver vi i webinaret inspiration til, hvordan du bliver i stand til at reagere hurtigt på skiftende markedsvilkår, begivenheder og kriser, der kan udfordre din forretning.

11. oktober 2023 | Læs mere