Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Fairphone sælger gamle telefoner igen for at skåne miljøet

Fairphone åbner for salg af istandsatte og genbrugte Fairphone 3-mobiler, for at bidrage til en større bæredygtighed i markedet.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Helt i tråd med Fariphone’s mission om at promovere lang levetid for smartphones, og derved reducere e-waste og bevare værdifulde ressourcer og materialer, vil de renoverede smartphones komplimentere det allerede eksisterende udbud af nye Fairphones.

De pre-owned smartphones er repareret i Frankrig og derefter testet for at sikre, at telefonerne fungerer 100 procent som en ny. De kommer med et nyt – eller så godt som nyt – batteri og er garanteret mindst 80 procent af den oprindelige kapacitet. Fairphone 3 New Life Edition-smartphones har den samme 2-årige garanti som Fairphones andre, nyere smartphones. Mængden af istandsatte Fairphone mobiler er begrænset og sælges kun, så længe lager haves.

Fairphones’ modulære design giver mulighed for simpel reparation og opgradering, da alle beskadigede dele kan erstattes let – og endda af brugeren selv ved hjælp af en skruetrækker. Derved giver virksomheden mobiltelefonerne nyt liv, hvilket er et helt logisk skridt i jagten på at forlænge produkters levetid og skabe en cirkulær økonomi.

Tjek priser på refurbished Fairphone 3 her.
IT-JOB

AIR SUPPORT A/S

Appudvikler

Capgemini Danmark A/S

IGNITE graduate program 2023

Boyum IT Solutions A/S

Lead Software Engineer

Cognizant Technology Solutions Denmark ApS

Rollout Consultant
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Cloud & Enterprise Architecture

Blive klogere på cloud i en virkelighed, hvor selv de mest stringente it-landskaber har det med at knopskyde over tid. Ny services, nye teknologiske muligheder og stigende interne forventninger gør, at data, processer og applikationer ofte er fordelt ud over flere leverandører og leverancemodeller.

14. december 2022 | Læs mere


People Tech 2022 – der hvor HR møder IT

People Tech 2022 er stedet for dig, som arbejder med HR eller med it-løsninger til HR-branchen. Du får indsigt i de nyeste trends, hvor udviklingen går hen, masser af inspiration fra andres erfaringer samt god tid til netværk. Bliv inspireret af andre virksomheders konkrete erfaringer, og hvad eksperterne mener om de store linjer inden for digitaliseringen af ​​HR.

15. december 2022 | Læs mere


Velkommen til IAM Festival 2023

Den 19. januar slår ICY Security dørene op til IAM Festival 2023. Her kan du bl.a. møde Chris Nørregaard, der sammen med sit team i Kolding Kommune har lagt fundamentet til et nyt IGA-hus. Katja Schou Hansen fortæller om den IAM-rejse, som Tryg Forsikring har været på og fortsat har store forventninger til.

19. januar 2023 | Læs mere