Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Prisstærk allround-tablet fra Xiaomi

Redmi Pad byder på solide basis-egenskaber til underholdning og mediebrug, og sælges til en pris, der er til at overkomme.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Redmi Pad byder på solide basis-egenskaber til underholdning og mediebrug, og sælges til en pris, der er til at overkomme

Sammen med de to nye mobiler i 12T-serien, lancerede Xiaomi her til eftermiddag den nye Redmi Pad, en budgetvenlig tablet, der sendes på markedet med en pris på 279 euro, hvilket kan omregnes til cirka 2100 danske kroner.

Til den pris får du en slank og stilren tablet med 10.61" skærm, der har 90 Hz opdateringshastighed og som den første i verden en SGS-certificering for minimal udmattelse af øjnene. Der er også  TÜV Rheinland-certificering, som garanti for lav belastning af øjnene.

Vi har allerede haft fingrene i den og Redmi Pad føles umiddelbar gennemført i designkvalitet og skærmoplevelse. Resten kigger vi nærmere på i en kommende test, men på papiret ser de den ret fornuftig på de resterende egenskaber.

Stor lyd og stærkt batteri

Der er fire højttalere med Dolby Atmos, så man kan få stor lyd i video og spil. Bagpå er der 8MP kamera og foran et 105° vidvinkelkamera med FocusFrame teknologi, som sørger for at alle er med i billedet, når du foretager videosamtaler i en større gruppe.

Et stort 8.000 mAh batteri og 18W-opladning sørger at holde den godt forsynet med strøm selv under maraton-aftener med film og gaming.

Redmi Pad kommer til salg inden længe.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere