Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Prisstærk allround-tablet fra Xiaomi

Redmi Pad byder på solide basis-egenskaber til underholdning og mediebrug, og sælges til en pris, der er til at overkomme.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Redmi Pad byder på solide basis-egenskaber til underholdning og mediebrug, og sælges til en pris, der er til at overkomme

Sammen med de to nye mobiler i 12T-serien, lancerede Xiaomi her til eftermiddag den nye Redmi Pad, en budgetvenlig tablet, der sendes på markedet med en pris på 279 euro, hvilket kan omregnes til cirka 2100 danske kroner.

Til den pris får du en slank og stilren tablet med 10.61" skærm, der har 90 Hz opdateringshastighed og som den første i verden en SGS-certificering for minimal udmattelse af øjnene. Der er også  TÜV Rheinland-certificering, som garanti for lav belastning af øjnene.

Vi har allerede haft fingrene i den og Redmi Pad føles umiddelbar gennemført i designkvalitet og skærmoplevelse. Resten kigger vi nærmere på i en kommende test, men på papiret ser de den ret fornuftig på de resterende egenskaber.

Stor lyd og stærkt batteri

Der er fire højttalere med Dolby Atmos, så man kan få stor lyd i video og spil. Bagpå er der 8MP kamera og foran et 105° vidvinkelkamera med FocusFrame teknologi, som sørger for at alle er med i billedet, når du foretager videosamtaler i en større gruppe.

Et stort 8.000 mAh batteri og 18W-opladning sørger at holde den godt forsynet med strøm selv under maraton-aftener med film og gaming.

Redmi Pad kommer til salg inden længe.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Bliv klar til AI Act: Det vil påvirke både din udvikling, drift og organisation

Fordelene ved at anvende kunstig intelligens bliver stadig mere udtalte, og både som virksomhed og myndighed er det i stigende grad uholdbart ikke at udforske mulighederne. Men der er også risici forbundet på den nye teknologi, og på dette formiddagsseminar ser vi på, hvordan verdens første regulatoriske kompleks – EUs kommende AI Act – adresserer behovet for en etisk, ansvarlig og kontrolleret anvendelse af AI.

20. august 2024 | Læs mere


Det Digitale Produktpas

Kom med og hør om, hvordan du kommer i gang med at sikre din virksomhed er klar til Det Digitale Produktpas. Vi sætter fokus på, hvordan du bliver klædt på til at få styr og struktur på dine data, samt hvilke krav du skal sætte til dine leverandører og andre i din værdikæde, for at sikre den nødvendige information er tilgængelig.

21. august 2024 | Læs mere


Cyber Security Summit 2024

På Cyber Security Summit får du indsigt i det aktuelle trusselslandskab, overblikket over de nyeste værktøjer og trends indenfor sikkerhedsløsninger, indsigt i de relevante rammeværktøjer og krav samt de bedste løsninger og værktøjer til at sikre effektiv drift og høj compliance.

27. august 2024 | Læs mere