Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nye A4-printere er skræddersyet til dokumenthåndtering og blæklevering

Brother kaster nu en ny serie professionelle A4-laserprintere på markedet. Her er der fokus på dokumenthåndtering, intelligente arbejdsgange og MPS-løsninger.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

En ny serie professionelle A4-printere fra Brother har den bedste printkvalitet af alle Brother-laserprintere, lover producenten.

Der er tale om kompakte printere, hvor man har mulighed for at oprette skræddersyede dokumenthåndteringsløsninger og intelligente arbejdsgange, der kan understøtte virksomhedernes produktivitet og strømline processerne, forklarer Brother.

Toner leveret automatisk

”Vi er meget glade for at kunne lancere en ny serie af A4-farvelaserprintere netop nu, hvor kontormedarbejderne over hele verden vender tilbage på kontoret. Vores nye A4-farveprintere er enestående og giver virksomheder adgang til førsteklasses print og scan, uden at de behøver forlade lokalet,” forklarer Henning Elkjær, der er salgsdirektør for Danmark og Norge hos Brother Nordic A/S.

”Den nye printerserie er desuden udviklet, så den passer til vores MPS-løsninger. Det betyder, at kunderne ikke blot kan glæde sig over alle printerens fantastiske funktioner, men også nyde godt af alle de ekstra fordele, man har som MPS-kunde hos Brother,” tilføjer Henning Elkjær.

Brothers MPS-kunder (Manage Print Services) kan få toner leveret og modtage teknisk support, hvor de får hjælp til for eksempel at strømline arbejdsgangene eller til at forbedre sikkerheden. Det er dermed – ifølge Brother – det perfekte valg for virksomheder, der ønsker færre omkostninger og øget effektivitet.

Den nye serie har en del specialfunktioner såsom fleksibilitet ved opsætning af papirskuffer, tilpasning af display, hurtige print- og scannefunktioner samt det nyeste inden for sikkerhed, lover printerproducenten.

Fire nye laserprintere

Der er fire modeller i den nye serie – her listet med de specifikationer, som Brother fremhæver.

HL-L9430CDN har høj printhastighed på op til 40 sider i minuttet og dobbeltsidet A4-print af op til 28 i minuttet. Printeren har en 8,76 cm LCD-farvetouchscreen og integreret NFC-kortlæser. Desuden har den hardwarebaseret opsplitning af batch-scan. Den har en stor 520-arks papirskuffe og medfølgende tonere til 9000 sider i s/h (BK) og 6500 sider i farver (C/M/Y). Hvis man ønsker at optimere sit workflow, fås ekstraudstyr: Wi-Fi, efterbehandler med hæftefunktion, mailboks og ekstra papirskuffer. Denne printer koster 4799 kroner ekskl. moms.

HL-L9470CDN har de samme funktioner som HL-L9430CDN, men med dobbeltsidet A4-print af op til 40 sider i minuttet. Printeren har udvidet, eksternt printlager og fås med to produktopgraderinger, Secure PrintPlus og Barcode PrintPlus. Der medfølger desuden tonere til 12.000 sider i s/h (BK) og 9000 sider i farver (C/M/Y). Af ekstraudstyr fås: Wi-Fi, efterbehandler med hæftefunktion, mailboks og ekstra papirskuffer. Denne maskine kan fås til 5999 kroner ekskl. moms.

MFC-L9630CDN har de samme funktioner som HL-L9430CDN plus dobbeltsidet scan af op til 100 ipm, i s/h eller farver. Desuden har den en 17,6 cm LCD-farvetouchscreen og en 100-arks automatisk dokumentføder (ADF). Prisen er 9999 kroner ekskl. moms.

MFC-L9670CDN har de samme funktioner som HL-L9470CDN plus dobbeltsidet A4-scan af op til 100 ipm, i s/h eller farver. Den har en 17,6 cm LCD-farvetouchscreen, dedikerede brugergenveje og en 100-arks automatisk dokumentføder (ADF). Printeren leveres med en funktion, der gør det muligt at afbryde et igangværende printjob for at tage en kopi, samt de to produktopgraderinger Secure Print + og Barcode Print +. Der medfølger store tonere til 12.000 sider i s/h (BK) og 9000 sider i farver (C/M/Y), og følgende ekstraudstyr kan tilkøbes: Wi-Fi og ekstra papirskuffer. Maskinen her koster 11.999 kroner ekskl. moms.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere