Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Nyt mobilselskab tilbyder abonnementer ned til 39 kroner

Alt kan klares hos kunderne selv online - det er blandt grundene til, at prisen kan køres helt i bund hos Flexii.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Med en abonnementspris på 39 kroner er Flexii klart en af de billigste spillere på markedet. Det er der to grunde til.

For det første inviteres nye kunder med til at skabe den teleudbyder, de har brug for. Flexiis platform er simpel og under udvikling.

For det andet er Flexii et brand, hvor der er fokus på selvbetjening. At klares online hos kunderne selv.

Suzaan Saurman, Direktør hos Flexii, fortæller:

”Hos Flexii inviterer vi kunderne med på rejsen for at blive det teleselskab, der konstant udvikler og tilpasser sig i takt med vores kunders behov. Vi ønsker at skabe et teleselskab for kunderne sammen med kunderne. Her mener vi, at kunderne særligt skal involveres særligt i forretningsudvikling, så vi kan udvikle et produkt, der oprigtigt opfylder deres behov”.

Kunden er medskaber

Co-creation er et af de ord, der går igen. Helt praktisk betyder det, at man i Flexii vil invitere kunderne til at give os feedback om eksempelvis udvikling af den digitale platform, nye tiltag og eventuelle samarbejder.

”Lanceringen af Flexii er også begyndelsen på en ny æra for fremtidens teleselskaber. Vi ønsker at skabe en innovativ legeplads, hvor målet er at møde fremtidens forbrugere der hvor, de er. Det er der behov for, hvis man som teleselskab skal turde omskrive spillereglerne og tilbyde kunderne de nytænkende løsninger flere efterspørger”, siger Suzaan Sauerman afslutningsvist.
IT-JOB
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 - Sådan forbereder du din virksomhed til den store dag med ny EU-lovgivning om cybersikkerhed

NIS2 er et nyt EU-direktiv, som pålægger medlemslandene at sikre, at udbydere af kritisk infrastruktur og tjenester har passende sikkerhedsforanstaltninger på plads til at styre cyberrisici og opretholde modstandsdygtighed i tilfælde af en hændelse. Du skal være klar fra dag et – ellers vanker der bøder.

26. september 2023 | Læs mere


Er der en vej uden om usikker, kostbar og kompleks clouddrift?

Få indsigt i konklusionerne fra en nylig, storstilet undersøgelse fra Computerworld og Veritas med svar fra mere end 100 danske IT-topchefer i detaljer om deres erfaringer med de seneste års bevægelse mod cloudbaserede platforme og services. Derudover får du bud på, hvordan man som virksomhed både høster fordelene ved øget clouddrift og et stigende antal leverandører. Vel at mærke samtidig med, at man får det overblik, som gør det muligt at drive infrastrukturen sikkert og effektivt.

05. oktober 2023 | Læs mere


OT-sikkerhed i produktionsmiljøer - hvor kommer truslerne fra og hvordan opnår I optimal modstandsdygtighed overfor cyberangreb?

Til trods for den intense fokus på cybersikkerhed og NIS2 er mange produktionsvirksomheder og organisationer stadig usikre på, hvad de konkret skal gøre for at sikre, at de lever op til direktivets nye skærpede krav, når det gælder risikostyring, dokumentation og indberetning samt kravene om at garantere sikkerheden igennem hele forsyningskæden – og det ansvar, der følger med.

10. oktober 2023 | Læs mere