Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

AOD PRO Award 2022: Vi fejrer de professionelle produkter

Velkommen til AOD PRO Award 2022. For andet år i træk fejrer vi de bedste hardware- og software-løsninger og uddeler awards til de produkter, som imponerede testholdet gennem det seneste år.

Af Rasmus Elm Rasmussen, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Sidste år lovede vi, at der var blevet født en ny tradition med AOD PRO Award. Nu følger vi op med den anden kåring af årets bedste it-produkter. To år gør måske ingen tradition, men vi er kommet godt fra start.

Heldigvis for det. Professionelle produkter – især hardware – har brug for at blive hyldet. De er kernen i hele det danske samfund – lige fra den beskedne, trådløse sort/hvid-printer over den uundværlige professionelle laptop til de tungeste switches og lagerløsninger. Hele det danske smv-landskab står på en motor drevet af it-hardware og sikkerhedssoftware.

Sidste år skrev vi, at professionelle it-produkter trænger til mere fokus. Det gør de stadigvæk – og måske endnu mere.

En ny situation

Her i efteråret 2022 står vi i en helt ny situation. Krigen i Ukraine og dens afledninger har givet prisen på el og på hardwarekomponenter et gevaldigt spark opad. Så dyr er elektriciteten blevet, at elregningen truer mange små danske virksomheder på livet.

Det er med andre ord vigtigere end nogensinde at vælge rigtigt, når man køber hardware til sin it-infrastruktur.

Valget er også blevet en komponent mere kompliceret. For den hybride arbejdsplads, som blev en realitet under coronaepidemien, holder hårdnakket fast i sin vundne position. Også selvom det er blevet dyrere at sidde derhjemme og arbejde.

Blandingen af hjemmekontor og traditionel arbejdsplads stiller nye krav til hardwaren og til de løsninger, som gør kommunikationen imellem dem effektiv og sikker.

Sådan har vi valgt

Fra side 14 finder du årets liste over de bedste professionelle produkter. Listen omfatter alle testede professionelle produkter siden november 2021, som testholdet har givet mindst fire ud af seks stjerner i Samlet vurdering.

Vinderne er placeret i kategorier, så du nemt finder frem til de produkttyper, hvor du søger inspiration til dit næste virksomhedskøb.

På de næste to sider her i temaet kan du læse om de vigtigste trends inden for professionel it i 2022. Og efter vinderlisten får du på side 22 en masse gode råd til, hvordan du indretter det bedst mulige hjemmekontor.

Temaet omfatter også en stortest af tastatur/mus-kombier. For uanset hvordan man anskuer virksomheders og organisationers it-miljø, så er netop disse to periferi-enheder fundamentet under stort set alt arbejde. Mange af os bruger separat tastatur og mus i timevis hver dag. Så også her er der god grund til at fokusere på den professionelle it.

Se listen her:

https://www.altomdata.dk/100-produkter-i-14-forskellige-professionelle-kategorier-her-er-alle-vinderne-af-aod-pro-award-2022/

Eller læs den som e-reader her.