Artikel top billede

(Foto: Computerworld)

Apple 1: Ny generation Apple TV med HDR10+

En ny generation af Apple TV er på markedet – den er udvidet med HDR10+. Nyheden fås i to konfigurationer.

Af Aksel Brinck, Alt om Data

Denne artikel er oprindeligt bragt på Alt om Data. Computerworld overtog i november 2022 Alt om Data. Du kan læse mere om overtagelsen her.

Nu er Apple klar med den næste generation af Apple TV 4K. Den er drevet af A15 Bionic-chippen og har fået HDR10+, så man kan få den bedst mulige kvalitet på tværs af flere tv-skærme. Apple TV 4K kører på tvOS-styresystemet.

Nyheden fås i to konfigurationer: Apple TV 4K (Wi-Fi), som tilbyder 64 GB lagerplads, og Apple TV 4K (Wi-Fi + Ethernet), som understøtter Gigabit Ethernet og har dobbelt så meget lagerplads til apps og spil (128 GB).

Man kan bestille det nye Apple TV 4K med Siri Remote i dag til en startpris på 1299 kroner, og den vil kunne leveres fra fredag 4. november, oplyser Apple.

“Apple TV 4K er den ultimative måde for Apple-brugere at se deres yndlingsunderholdning på hjemmets største skærm, og nu er det endnu mere kraftfuldt end nogensinde før," siger Bob Borchers, Apples Vice President for Worldwide Product Marketing.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Hvordan understøtter du den samlede værdikæde og skaber den optimale kundeoplevelse i engros eller retail?

Vi stiller skarpt på mulighederne for at optimere alle led på tværs af din værdikæde og tilhørende salgskanaler samtidigt med, at du styrker både indtjeningen og kundeoplevelsen. Du får inspiration til, hvordan du kan arbejde med at binde salgskanaler sammen og sikre, at der er styr på den bagvedliggende logistik, produkt- og stamdata, prissætning services osv.

29. november 2023 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

05. december 2023 | Læs mere


Teknologien bliver den næste konkurrencedefinerende slagmark – sådan forbereder du dig

Få bud på, hvordan du kan tænke IT-planlægning som en løbende strategisk proces frem for noget, der foregår fra enkeltprojekt til enkeltprojekt. Herunder hvordan strategisk brug af IT giver dig et stærkt grundlag for at orkestrere kundeoplevelser, kunderelevans og produktivitetsforbedringer.

06. december 2023 | Læs mere