Artikel top billede

Streaming: Kan Samuel L. Jackson frelse kloden?

I den nye Marvel-miniserie Secret Invasion skal den tidligere S.H.I.E.L.D.-chef Nick Fury prøve at holde en flok mugne skrulls fra døren.

Marvels miniserier er lidt hit-or-miss, der rækker fra de jævnt skuffende som Loki til de overraskende gode som for eksempel WandaVision og Hawkeye.

Så det er på forhånd ikke helt til at vide, hvor på skalaen man vil finde de seks afsnit af Secret Invasion, der netop har haft premiere på Disney+ og hvor sidste afsnit frigives 26. juli.

I front er Samuel L. Jackson som den forhenværende S.H.I.E.L.D.-boss Nick Fury.

Efter begivenhederne i Avengers: Endgame har han boet i det ydre rum gennem nogle år og skal samarbejde med den venligtsindede skrull-leder Talos om at forhindre en flok af Talos’ vrede artsfæller i at invadere jorden.

Det lyder jo alt sammen som klassisk Marvel og måske en kende forvirrende. Så er man ny til universet er serien nok en vel rigelig mundfuld at starte med.

Har man derimod rimeligt fat om forudgående begivenheder og det overordnede persongalleri, er serien helt sikkert værd at give en chance.

Desuden er Jackson jo næsten altid god, og på den mere profilerede del af rollelisten bakkes han op af blandt andet solide navne som Martin Freeman, Sarah Colman, Kingsley Ben-Adir og Emilia Clarke.

Se traileren her.

Titel: Secret Invasion / Kan streames på Disney+