Artikel top billede

(Foto: Screengrab/Microsoft)

Microsoft giver tidlig adgang til selskabets AI-drevne cybersikkerheds-copilot

Microsoft giver nu tidlig adgang til sin seneste satsning inden for cybersikkerhed. Med den nye Microsoft Security Copilot, vil man kunne opdage og afværge trusler ved hjælp af kunstig intelligens.

Det vil inden for den nærmeste fremtid være muligt at få tidlig adgang til Microsofts AI-drevne Security Copilot.

Security Copilot skal ifølge Microsoft gøre det muligt for brugere at opdage og afværge sikkerhedstrusler, forsvare netværk og systemer og tegne et tydeligere billede af trusselslandskabet hurtigere og mere effektivt ved hjælp af kunstig intelligens.

Forbedrer sig selv med tiden - og integreres i Microsofts 365 Defender XDR-platform

Over tid vil copiloten forbedre sig selv, da de hele tiden lærer fra sine inputs. Det betyder ifølge Microsoft, at sikkerhedsteams løbende er opdateret med nyeste viden om angrebsmetoder, trusler, taktikker med mere.

Den nye copilot skulle forenkle kompleksiteten i netværkstrafikken, så det bliver nemmere og urtigere at analysere webtratik og identificere ondsindet trafik.

Vasu Jakkal, der er VP for Microsofts sikkerhed, overholdelse og identitet, afslørede i forbindelse med annonceringen, at selskabet også har integreret Security Copoilot med Microsofts 365 Defender Extended Detection and Response (XDR)-platform.

Kunder, der får tidlig adgang til Security Copolit får også gratis adgang til Microsoft Defender Threat Intelligence-data, lyder det.

"Security Copilot hjælper allerede vores kunder i preview med at spare op til 40 procent af deres tid på kerneopgaver inden for sikkerhed, såsom at skrive komplekse forespørgsler baseret kun på spørgsmål på naturligt sprog og opsummere sikkerhedshændelser," lyder det fra Jakkal i forbindelse med annonceringen.

Se en kort introduktion til, hvordan det nye program fungerer, her.