Web-tv: Kompakt mini-pc fra Shuttle

Shuttle er kendt for at lave små, flotte og kraftige stationære computere. Den sorte SG33G5 er ingen undtagelse, og den viser, at den stationære pc endnu ikke er helt død. Se web-tv anmeldelsen her.

Rygtet om den stationære computers død er stærkt overdrevnet.

I hvert fald hvis du spørger producenten Shuttle, der producerer en lang række små kompakte stationær pc'er.

Shuttle laver primært de såkaldte barebones-maskiner, det vil sige computere, som består af kabinet, specialtilpasset motherboard, strømforsyning, CPU-køler samt alle nødvendige kabler og skruer.

Du kan dog samtidig også finde forhandlere, som har færdige maskiner til salg baseret på Shuttles barebones.

Vælger du selv at kaste dig ud i samlingen, er der gode instruktioner med. Du skal bare selv stille med en processor, harddisk, dvd-drev og ram. Maskinen i web-tv indslaget nedenfor er en SG33G5 fra Shuttle og anvender et nyere Intel P33 chipset, DDR2-ram og en Intel Core 2 Duo processor. Normalt skal du også stille med et graikkort, men SG33G5 kommer med indbygget grafik, som kan håndtere det mest almindelige pc-brug.

Oplagte i stuen

Et af de steder, hvor de små pc’ere traditionelt er oplagte at bruge, er i stuen som et mediecenter. Og det er også den rolle som Shuttles SG33G5 primært er tiltænkt. Derfor har Shuttle også udstyret SG33G5 med HDMI-udgang samt surround-sound.

Maskinen er samtidig udstyret med en blæserstyring, som gør, at blæserne justerer sig efter behov, i stedet for blot at snurre af sted for fulde omdrejninger.

Udover at se vores gennemgang nedenfor kan du også læse mere om modellen hos Shuttle.

(Video er blevet fjernet)




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
IAM - din genvej til højere sikkerhed uden uautoriseret adgang og datatab

På denne dag udforsker vi de nyeste strategier, værktøjer og bedste praksis inden for IAM, med det formål at styrke virksomheders sikkerhedsposition og effektiviteten af deres adgangsstyringssystemer og dermed minimere risikoen for uautoriseret adgang og datatab. Og hvordan man kommer fra at overbevise ledelsen til rent faktisk at implementere IAM?

18. april 2024 | Læs mere


EA Excellence Day

Hvad er det, der gør it-arkitektens rolle så vigtig? Og hvad er det for udfordringer inden for områder som cloud, netværk og datacentre, som fylder hos nogle af landets bedste it-arkitekter lige nu? Det kan du her høre mere om og blive inspireret af på denne konference, hvor du også får lejlighed til at drøfte dette med ligesindede.

23. april 2024 | Læs mere


AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere