Ekspert: Sådan kommer du til tops i søgeresultaterne

De gode placeringer i søgeresultaterne på Google kommer ikke af sig selv. Se her hvordan du får din virksomhed placeret bedre med linkbuilding.

Vejen til de gode placeringer i søgeresultaterne er ikke så meget anderledes end de strategier og metoder, vi bruger i offline markedsføring. I bund og grund handler det om anbefalinger - og helst mange af dem.

Men hvordan får du fat i disse anbefalinger til din virksomheds website? 
 
Denne artikel handler derfor om en af de vigtigste parametre for at få gode placeringer: anbefalinger.

På internettet er en anbefaling et link, og derfor er links grundstenen i enhver online-succes.
 
Link med forskellig værdi
Lad mig først starte med at sige, at der er stor forskel på, hvor meget et link er værd. Der er en lang række parametre, der spiller ind, når man skal specificere et links styrke: Heriblandt alderen på sitet, relevans og hvor mange anbefalinger (links) siden, der linker, selv har.
 
For at give et konkret eksempel på, hvordan det med links (anbefalinger) fungerer i praksis, kan vi bruge et eksempel fra det virkelige liv. Vi går her helt ud i ekstremerne for at simplificere og forenkle det pågældende scenarie.
 
Du er netop ankommet til en ny by og er interesseret i at finde et godt sted at spise. Du møder fem mennesker på din vej, og fire af dem anbefaler dig restaurant A, og den sidste anbefaler restaurant B. Hvilken ville du vælge? Sandsynligvis restaurant A.
 
Men! Der er mere i det. Lad os tage endnu et eksempel.

Du er igen ankommet til en by og er interesseret i at finde et godt sted at spise. Du møder fire mennesker. To af dem er kokke og anbefaler restaurant A, de to andre arbejder ikke inden for branchen og anbefaler dig at spise på restaurant B.

Her ville du sandsynligvis igen vælge restaurant A. Det valg træffer du højst sandsynligt på baggrund af, at de to kokke har større forståelse for faget, da de selv arbejder inden for det, og derfor vægter du deres anbefalinger højere.

Sådan forholder det sig også på internettet. Er det en relevant side, der linker til dig, tæller dette link højere rent værdimæssigt for dit site.
 
Links opstår helt naturligt på internettet, når folk finder noget, de gerne vil dele med andre. Det kan være, du har noget unikt indhold, en sjov historie eller at de har samarbejdet med dig og din virksomhed og kan stå inde for at videreanbefale jeres services og eller produkter til andre. 
 
Har du intet unikt indhold, ingen fantastisk hjemmeside og er der ingen, der vælger at linke til dig per automatik, er du nødt til at hjælpe dig selv på vej. Du skal kort sagt ud og gøre opmærksom på dig og din virksomhed på internettet, som du også ville gøre det i den virkelige verden.
 
Det er dette emne, vi vil gøre dig klogere på over de næste sider.

Artiklen fortsætter på næste side...


Ytringer på debatten er afsenders eget ansvar - læs debatreglerne
Indlæser debat...


Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
AlfaPeople Nordic A/S
Rådgivning, implementering, udvikling og support af software og it-løsninger indenfor CRM og ERP.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Blockchain: Fremtidens betalingsløsninger

Blockchain-teknologien er på vej ind i betalingsmiljøerne og har potentialet til at sikre og effektivisere betalingsmetoderne i høj grad. Potentialet er enormt. Men hvordan kommer du i gang? Og hvordan finder du de lavthængende frugter? Det får du svar på på dette Computerworldevent

21. marts 2019 | Læs mere


Robot Process Automation (RPA) - sådan høster du gevinsterne

Fremtidens digitale vindere fokuserer på at nedbringe driftsomkostningerne radikalt gennem digitaliserede ’touchless operations’, hvor kun undtagelser behandles manuelt, og hvor automatisering og kunstig intelligens spiller sømløst sammen. Kom og hør mere om RPA og softwarerobotter - hvordan ser teknologien ud og hvordan kommer du i gang?

26. marts 2019 | Læs mere


Mød NNIT og kom med på en rejse fra Excel-drevet budgetproces til ægte corporate performance management

På dette event får du netop en introduktion til digitalisering af CPM (Corporate Performance Management) og BI (Business Intelligence), uden at du skal vinke farvel til Excel. Du vil få introduktion til software, der omfavner Excel og optimerer dine nuværende planning-, forecasting-, og konsolideringsprocesser.

27. marts 2019 | Læs mere

Premium
Hackere kræver løsepenge af Norsk Hydro i omfattende ransomware-angreb: "Hele vores globale netværk er nede"
Alle offentlige norske virksomheder er sat i alarmberedskab efter et omfattende ransomware-angreb, der har fået hele Norsk Hydros globale netværk til at gå ned.
Computerworld
Yousee, Telmore og TDC Erhverv bliver nu en del af et helt nyt underholdningsselskab
TDC Group bliver i fremtiden splittet op i to selskaber, og det ene selskab, der kommer til at fokusere på digital underholdning har netop fået sit navn.
CIO
Tech fra Toppen: Det har CIO Mads Madsbjerg Hansen fra FLSmidth lært af flere års global it-konsolidering
Tech fra Toppen: Flere års arbejde har betydet en reduktion i antallet af it-systemer hos FLSmidth. Men processen har ikke været uden overraskelser. Hør hvad CIO Mads Madsbjerg Hansen har lært af den omfattende og globale proces.
Job & Karriere
Efter blodrødt regnskab: Nu fyrer Atea 20 medarbejdere i Danmark
Atea fyrer nu 20 medarbejdere. Det sker som en direkte konsekvens af, at den danske forretning er under pres, oplyser selskabets direktør.
White paper
Kvartalsrapport på cyber-trusselslandskabet
I denne rapport dykker vi ned i cyber-trusselsbilledet for Q4. Vi har opsummeret statistikkerne fra millioner af trusselsforekomster observeret af Fortinet enheder i live produktionsmiljøer i hele verden. Ifølge IDC er Fortinet den mest adapterede netværks-sikkerhedsløsning, med 4,2 mio. implementerede devices. Det giver et unikt perspektiv på trusselslandskabet, som er destilleret ned i denne rapport. Download den her og få det fulde overblik.