Microsoft i Vista-krise

Microsoft må tilsyneladende i gang med at omskrive 60 procent af koden til det nye Vista-styresystem, da integrationen af Windows Media Player volder problemer.

Microsofts udviklere får rigeligt at se til med hensyn til det nye Vista-styresystem. For selv om de netop har fået et par måneder ekstra at løbe på med udskydelsen af introduktionen af systemet til januar 2007, så er der tilsyneladende nok at tage fat på.

Ifølge nyhedssitet The Inquirer skal 60 procent af koden i forbrugerversionen af Vista således skrives om for at få Windows Media Player ordentligt integreret i det nye styresystem.

Softwaregiganten har indsat eksperter fra dets Xbox-udviklingsteam til at hjælpe til med opgaven, samtidig med at man arbejder tæt sammen med folk fra Intel, der har ansvaret for chipproducentens Viiv-teknologi, som kan forventes at blive forsinket i introduktionen, så den bliver samtidig med lanceringen af Vista.

Målet for udviklerne er at kunne lancere Vista på Consumer Electronics Show (CES) i Las Vegas i januar 2007.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
KEYBALANCE A/S
Udvikling og salg af økonomisystemer samt CRM og MPS. Systemer til blandt andet maskinhandlere, vvs-branchen, vognmænd, låsesmede,handelsvirksomheder

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere