Gode og dårlige erfaringer hos Internet-forretning

I løbet af december måned solgte den nystartede mærkevarebutik Gubi 5.000 varer til en samlet værdi af 1.2 mio. kroner. SOL var blandt de mange kunder, som lod sig friste af, at man frit kunne handle for 200 kr., hvis man forinden havde meldt sig ind i Gubi club.


Vi havde mest held med den første bestilling. Fem dage før jul lykkedes det os at bestille en deostick til en værdi af 150 kr. uden overhovedet at trække kreditkortet op ad lommen. Posten leverede varen juleaftensdag.


Anden gang var vi mere uheldige: For det første kunne vi kun få udløst vores 200 bonuspoint, når vi bestilte varer, som kostede mere end 200 kr. Desuden viste det sig, at de to produkter vi endte med at bestille, begge var udsolgt.


Pga. tekniske problemer hos Gubi fik vi dog først besked om dette tre uger senere - på trods af efterlysninger pr. e-mail og telefon. Som et plaster på såret har de udsolgte varer dog udløst 100 ekstra bonus-point.


Langt de fleste varer blev solgt med bonusrabat, oplyser Gubi til SOL, så det er begrænset, hvor meget julehandlen har spækket i firmaets kasse. I de kommende måneder vil den danske afdeling af Gubi øge varelageret fra 3.000 til 10.000 produkter.


(Kilde: Jyllands-Posten)




    Brancheguiden
    Brancheguide logo
    Opdateres dagligt:
    Den største og
    mest komplette
    oversigt
    over danske
    it-virksomheder
    Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
    Ed A/S
    Salg af hard- og software.

    Nøgletal og mere info om virksomheden
    Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

    Kommende events
    Nye forretningsmæssige gevinster med Microsoft Dynamics 365

    Eksperter fra CGI stiller skarpt på hvordan, du lærer også hvorfor det er vigtigt at have fokus på både processer, teknologi og mennesker - og hvordan du kommer i gang med løbende optimering af forretningsudvikling.

    25. september 2024 | Læs mere


    NIS2: Indhold, krav og konsekvenser- sidste chance for at blive klar

    Vi sætter på denne dag fokus på hvad NIS2-direktivet kommer til at betyde for din organisation. Du et overblik over direktivet og de skærpede krav, så du undgår bøder og sanktionering.

    26. september 2024 | Læs mere


    Send dine legacysystemer på pension og invitér standardløsninger indenfor

    Legacysystemer er rygraden i mange organisationers it-infrastruktur, men før eller siden er det tid til at sige farvel og skifte til en eller flere standardløsninger. Vi udforsker scenarier og muligheder, der gør det muligt at rykke videre. Hvad er businesscasen? Hvilke krav stiller skiftet til din forretning og jeres processer? Hvordan

    08. oktober 2024 | Læs mere