DVD-film gennem brevsprækken

Danmarks første netbaserede DVD-udlejningsfirma, Digitarian, tilbyder nu levering af leje-film lige til døren. Betaler man et fast abonnement kan man leje DVD-film uden afleveringsfrist.

Ingen bøder, ingen afleveringsfrister og levering gennem brevsprækken. Det er hvad Digitarian lover sine kunder. Systemet baserer sig på, at man bestiller tre film på virksomhedens website, hvor man kan vælge mellem mere end 1000 titler.

Filmene bliver leveret med posten, og når man har set den første, returnerer man den i den medsendte frankerede svarkuvert, og modtager et par dage efter den næste bestilte film. Afleveringsfrister og bøder er erstattet af et fast månedligt abonnement på mellem 200 og 250 kroner.

»Danskere bruger internettet mere og mere aktivt i deres hverdag«, siger Arican Wegter, Digitarians direktør. »Nettet ændrer folks måde at løse hverdagens opgaver på, og vores mål er at bidrage til denne digitale livsstil.«

De tre grundlæggere af Digitarian er Lasse M. Jensen, Arican Wegter, der har en konsulentbaggrund og Joshua Mortensen, der tidligere har været beskæftiget i marketingbranchen. De tre partnere ser nye muligheder i Danmark, hvor befolkningen er blandt de mest internetbrugende i verden.

Blandt andet inspireret af successer som det internetbaserede frugt- og grøntfirma »Årstiderne« mener de tre partnere, at internettet kan bruges til at højne serviceniveauet og valgmuligheder for lejere af DVD-film.

»Jeg fik idéen for et par år siden, da jeg så noget lignende i USA. Det var en stor succes derovre, og vi håber selvfølgelig at modellen også bliver populær i Danmark,« siger Lasse M. Jensen, Digitarians operations direktør.

Hvert tredje danske hjem har ifølge Digitarian i dag en DVD-afspiller.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere