Nye rygter om en Google Phone

Måske allerede i handlen fra januar.

I de seneste uger har der været rygter om, at Google skulle være på vej med deres egen Android-mobil. Hen over weekenden har rygterne dog taget fart, da mange af Googles ansatte i fredags modtog en hidtil ukendt Android-mobil, som de skal teste.

Flere af Googles ansatte skrev på Twitter om deres nye mobil, og i løbet af kort tid lykkedes det folk at finde billeder af den på både Twitter og Flickr. Modellen går både under navnet Phone 88 og Nexus One. Begge dele formodes dog at være kodenavne.

Modellen er efter al sandsynlighed produceret af HTC. Faktisk så vi tilbage i oktober de første billeder af selv samme model. Dengang var der et HTC-logo på fronten af modellen. Det er der tilsyneladende ikke på de modeller, der er delt ud til de ansatte hos Google.

Måske brandet som Google-mobil
Nexus One, som de fleste kalder den i øjeblikket, er formentlig hvad vi hidtil har kendt under kodenavnet HTC Passion eller HTC Dragon. Der er tale om en avanceret Android-mobil produceret af HTC, men det er uvist om Google vil lancere den under deres eget brand, som rygterne lyder på, eller om den vil blive markedsført som en HTC-model.

Hvis Google vælger at lancere den under deres eget brand, kan det få store konsekvenser. Mange vil formentlig anse det som 'den rigtige' Google-mobil, og det kan derved få producenter som Samsung, Motorola og Sony Ericsson til at tøve med udviklingen af Android-modeller, da de så skal konkurrere direkte mod Google selv. Ifølge denne tegneserie skal selv Apple ryste lidt i bukserne over rygterne.

Foreløbig er intet dog sikkert, men en afklaring finder nok snart sted. Modellen forventes nemlig lanceret allerede i januar. Google har alene bekræftet, at medarbejdere i øjeblikket tester et nyt mobilt univers.

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
EG Danmark A/S
Udvikling, salg, implementering og support af software og it-løsninger til ERP, CRM, BA, BI, e-handel og portaler. Infrastrukturløsninger og hardware. Fokus på brancheløsninger.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
NIS2 og Compliance

På denne dag får du indsigt i, hvilke metodikker og løsninger, der får enderne til at mødes i en verden med stadig skrappere regulatoriske krav til sikkerhed – hvilket f.eks. det kommende NIS2-direktiv er udtryk for – samt kunders og myndigheders forventninger til din compliance.

04. juni 2024 | Læs mere


Digitaliseringsledelse 2024 - Sådan indtager du rollen som udviklingsdirigent

Vi dykker ligeledes med i, hvordan du i praksis skaber en hurtig og effektiv udviklingsorganisation trods legacy, siloer og digital gæld. Samt hvordan du bygger bro mellem teknologi, data, kunder, effektive processer og nye ideer. Vel at mærke samtidig med, at både forretningen og andre interne stakeholders har en liste over forventninger, der vokser hurtigere end dit budget.

04. juni 2024 | Læs mere


Årets CIO 2024

Vi skal finde Årets CIO 2024 og den kvinde eller mand, som i et helt år kan bryste sig af at være landets bedste CIO.

06. juni 2024 | Læs mere