Nyt CA-partnerprogram på vej til Europa

Computer Associates (CA) introducerer et nyt partnerprogram med attraktive leads og store rabatter i Nordamerika. En tilpasset version ventes at nå EMEA i løbet af efteråret.

Med introduktionen af det nye program dropper den amerikanske softwarevirksomhed CA også den traditionelle inddeling af partnere. De mere eller mindre ædle metaller skrottes og fremover skal de mindre partnere hedde "Affiliate", de større "Premier", den uafhængige softwareudvikler bliver "ISV-partner" og en fabrikant af originalt udstyr, der benytter CA-teknologi bliver "OEM-partner".

Langt hovedparten af partnerne i Nordamerika bliver affiliate-partnere, og det nye partnerprogram giver dem blandt andet attraktive leads og rabatter. CA har netop etableret en teleservice-afdeling, hvor 400 specialicerede medarbejdere kontakter slutkunder, undersøger deres behov, og skræddersyr en løsning til dem. Derefter ekspederer de den fuldt konfigurerede løsning direkte videre til en kanalpartner.

Fremover vil Nordamerikanske kanalpartnere i Premier-kategorien kunne opnå rabatter på op til 15 procent. Affiate-partnere kan opnå op til 10 procent hvis de sælger CA-produkter for 35.000 dollar eller mere pr. kvartal og rabat-ordningerne gælder både Brightstor, eTrust og AllFusion.

Som George Kafkarkou, CA's internationale kanalchef, så rigtigt gjorde opmærksom på ved præsentationen af det nye partnerprogram i Las Vegas, så er Nordamerika ikke alene USA, men også Canada. Men danske partnere behøver ikke vente på at kontinentalpladerne samler sig yderligere før de kan få glæde af programmet.

"I første omgang afprøver vi nu programmet i USA og Canada, men vi arbejder allerede på at tilpasse det til EMEA (Europa, Mellemøsten og Afrika, red.). Vi forventer at en version vil blive introduceret her i oktober eller november, og senere også i Latinamerika og Asien," sagde Kafkarkou ved præsentationen, men han kom ikke ind på hvordan EMEA-modellen vil adskille sig fra den Nordamerikanske.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere


Datadrevet forretning: Skab enestående kundeoplevelser med viden og data i centrum

Data står i centrum, når du skal styrke kundeoplevelsen – eller det burde det i hvert fald gøre. På denne konference vil du møde eksperter indenfor CX og komme i dybden med, hvordan du sætter data, transparens og viden til at arbejde for dig i din Customer Experience-strategi.

07. maj 2024 | Læs mere


Kunstig Intelligens (AI) Masterclass - fra futuristisk idé til uundværlig ressource

Velkommen til en Masterclass om kunstig Intelligens (AI) og den transformative kraft, som kan tage din organisation og karriere til næste niveau. AI er gået fra at være en futuristisk idé til at blive en uundværlig ressource for virksomheder over hele verden og har allerede sat sit præg på den måde, som vi arbejder på, træffer beslutninger og kommunikerer med vores kunder.

07. maj 2024 | Læs mere