Artikel top billede

Danske Banks app-succes: 3.000 nye kunder

Over 125.000 smartphone-brugere har downloadet Danske Banks applikationer til iPhone og Android.

ComONs søstermagasin på Mobil skrev vi i den forgangne uge, at det er svært for de danske mediehuse at komme til at tjene penge på deres mobilapplikationer. Danskerne gider simpelthen ikke betale for nyheder.

Anderledes succes oplever man i bankverdenen, hvor Danske Bank længe har ligget i toppen, når det handler om at overbevise danskerne om, at bankarbejde, det ordner man da på mobilen.

Opdatering på vej

700-800 daglige downloads af den gratis bank-applikation fra Danske Bank, har betydet, at banken hurtigt nåede første målsætning om 50.000 downloads inden årets udgang. Indtil videre har over 125.000 danskere i hvert fald hentet Danske Banks mobil-applikation, siden man 15. september sendte iPhone-applikationen på gaden og en måned senere lancerede en version til Android-brugerne.

”Vi er selvfølgelig meget glade for den store interesse, der har været omkring applikationen, men vi også meget glade for de mange positive tilkendegivelser, vi har fået fra brugerne i blandt andet iTunes App Store,” siger Peter Rørsgaard, underdirektør med ansvar for forretningsudvikling i Danske Bank.

Han fortæller videre, at de mange brugeranmærkninger har været med til at udvikle applikationen, og at man inden for meget kort tid er klar med en opdatering. Med den bliver det muligt at foretage regningsbetalinger på mobiltelefonen.

 

3.000 nye kunder

Mens Apple-brugerne var meget hurtige til at tage applikationen til sig efter lanceringen har kurven været blødere blandt Android-brugerne,.

”Android-brugeren var lidt anderledes i deres tilgang til vores applikation, og vi tror, at de er knap så vante til brugen af applikationer, som iPhone-brugerne er. Til gengæld har de downloadet i en mere stabil strøm lige fra starten,” siger Peter Rørsgaard.

Med over 125.000 downloads har mange ikke-kunder også fundet applikationen interessant, og sammen med bankens andre tiltag er det i de seneste knap tre måneder blevet til 3.000 nye kunder.

 

Passer på brugerne

Peter Rørsgaard fortæller, at man er meget opmærksom på, hvordan den nye applikation skal videreudvikles, så man ikke skubber brugere væk.

”Hvis vi skal implementere nye elementer i applikationen, så skal det gøres, uden at det går ud over den enkelhed, som præger applikationen. Det er en ting, som vi ikke må gå på kompromis med,” lyder det fra forretningsudvikleren Peter Rørsgaard.

 

Læs mere om mobilmarkedet på www.mobil.nu

 




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Itm8 | IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Parathed – Hvad gør din virksomhed, når I bliver ramt?

Cyberkriminalitet vokser som bekendt eksplosivt i takt med digitaliseringen i disse år og det kan være voldsomt dyrt at blive hacket. Potentielt kan det lægge jeres forretning helt ned, så I ikke kan rejse jer igen. Har jeres virksomhed styr på cybersikkerheden i en tid, der kalder på oprustning? Bliv inspireret til, hvad du som virksomhed kan gøre for at sikre virksomheden og medarbejdere, så I kan gå sikkert ind i fremtiden.

21. maj 2024 | Læs mere


Computerworld Summit 2024

Vi kigger ind i scenariet for fremtiden it-afdeling og hvordan virksomheden bedst muligt udnytter både nye og etablerede teknologier til at understøtte vækst og dermed sikre overlevelse i en konkurrencepræget verden.

23. maj 2024 | Læs mere


Den digitale trussel er konstant, kompleks og stadigt stigende - også i den offentlige sektor

I dagens Danmark har vi indrettet os sådan, at alt kommunikation mellem det offentlige og borgerne foregår på forskellige digitale platforme, hvilket gør både borgerne og de offentlige institutioner skrøbelige overfor cyberkriminalitet. Samtidig lyder det fra rapporter, at de offentliges it-systemer er støvede og fulde af teknisk gæld. Dette er en farlig cocktail for de offentlige institutioner, men en særdeles lækker drink for cyber-kriminelle.

28. maj 2024 | Læs mere