Her er Danmarks fem bedste CIO’er lige nu:Se de fem nominerede til prisen som Årets CIO 2024

Artikel top billede

Microsoft-forhandler: Man kan ikke lukke øjnene for Google

Mindre SMB-kunder synes, Googles Apps giver mere for pengene end hostede Office-løsninger fra Microsoft. Derfor er Google er godt alternativ, siger forhandleren It Company.

Mange mindre erhvervskunder efterspørger et alternativ til Microsofts hostede kontorløsninger. Kunderne oplever, at de hos Microsoft betaler for langt mere, end de har brug for. Derfor har forhandleren It Company nu begyndt at sælge Microsoft-rivalen Googles kontorpakke, Google Apps.

»Realistisk set er der jo flere produkter på markedet, og det kan vi ikke lukke øjnene for. Der er flere og flere kunder, der ønsker et alternativ, og især de mindre virksomheder oplever, at de betaler for langt mere, end de har brug for, når det gælder Microsoft Office-produkter,« siger administrerende direktør Michael Schou fra It Company.

It Company har i forvejen Microsofts hostede Office-løsning, BPOS, som en del af sit sortiment, men er godt tilfreds med også at kunne tilbyde alternativet fra Google.

»De hostede løsninger fra Microsoft og Google matcher hinanden, både når det gælder priser, lagerplads og de funktionaliteter, man køber. Men nogle kunder lægger mere vægt på den fleksibilitet, som Google-løsningerne tilbyder,« siger Michael Schou.

Han mener, at de cloud-baserede løsninger fra Google og Microsoft tiltaler kunder, som ønsker faste, forudsigelige it-udgifter, og som ikke ønsker selv at sørge for backup, tilgængelighed og opdateringer.

»Vores kunder udtrykker, at de er glade for at kunne vælge noget andet end Office-pakken, der ofte opleves som dyr af de mindre virksomheder,« siger han.

Han forventer ikke, at Microsoft vil reagere på nyheden om, at It Company nu spiller på to heste.

»Det håber jeg da ikke. Der er jo ikke nogen, der skjuler, at der er flere produkter på markedet, og så er det op til kunderne at afgøre, hvilke produkter og funktionaliteter, de vil have,« siger Michael Schou.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Hewlett-Packard ApS
Udvikling og salg af software, hardware, konsulentydelser, outsourcing samt service og support.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere