Ny salgsdirektør skal sikre ekspansion i Netsolutions

Den københavnske forhandler Netsolutions opruster med Comwirs SMB-chef, der som ny salgsdirektør skal hjælpe forhandleren med at tage kampen op mod blandt andet Comwir. Sammen med selskabets markedschef indtræder han nu i ejerkredsen.

It-forhandleren Netsolutions udvider ejerkredsen som første skridt på vejen til at blive totalleverandør af it-løsninger. Udover stifteren Jacob Appel indtræder den hidtidige markedschef Thomas Kjørnæs i ejerkredsen sammen med den nyansatte salgsdirektør Oktay Ilgöy. Netsolutions ønsker ikke at oplyse, hvordan størrelsen af de tre partneres ejerandele er fordelt.

Den 38-årige Ilgöy kommer fra en stilling som salgschef i Comwir, hvor han har haft ansvaret for salg til smb-markedet. Han siger til CRN, at hans opgave bliver at tage konkurrencen op med andre mellemstore forhandlere som Comwir, Comit, i2i, Datacon og Kerfi.

»Markedet er præget af god og skarp konkurrence, hvor kunderne primært måler på rådgivning, effektivitet og god service, så det er disse tre områder, som NetSolutions kommer til at differentiere sig på. Jeg kender markedet og Netsolutions produkter til bunds, og derfor tør jeg godt fastslå, at potentialet for vækst er til stede. Jeg glæder mig til at komme i gang og være med til at udvikle virksomheden til en mere lønsom forretning«, siger Oktay Ilgöy, som udover sin Comwir-fortid også har job hos blandt andet WM-data, Atea og Dell på sit cv.

Direktør i Netsolutions Jacob Appel siger, at den nye salgsdirektør med sin mangeårige erfaring fra it-branchen er den rigtige mand til at skabe vækst i NetSolutions.

»NetSolutions skal blive et realistisk alternativ til de dominerende konkurrenter, og derfor bliver vi nødt til at have en stærkere profil i markedet. Vores ambition er, at NetSolutions skal være et naturligt valg, når kunder og samarbejdspartnere tænker IT-løsninger,« siger Jacob Appel.

Netsolutions havde i 2007 en nettoomsætning på 24,8 millioner kroner og et resultat før skat på 129.000 kroner.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI Business Excellence Day – sådan folder du mulighederne ud

Mange danske virksomheder har eksperimenteret med AI-projekter af begrænset omfang, men kun de færreste har for alvor udforsket mulighederne i storskala. Det gør vi her! Du vil blandt andet få mulighed for at se eksempler på, hvordan AI kan anvendes som accelerator i storskala og skubber til grænserne for, hvordan det er muligt at integrere teknologien, så potentialet for alvor foldes ud.

24. april 2024 | Læs mere


Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere