Artikel top billede

Løsningssalg giver gevinst for Netsolutions

Overskud tæt på millionen hos Glostrup-forhandleren Netsolutions, som sidste år nåede en omsætning på tæt ved 35 millioner kroner.

Glostrup-forhandleren Netsolutions har netop lukket regnskabsbogen for 2010 og kan med tilfredshed notere et overskud på knap en million kroner før skat mod et underskud på cirka 150.000 kroner året før.

Netsolutions har traditionelt baseret sin forretning på salg af hardware indenfor server-storage og print, men har de seneste par år lagt mere vægt på løsningssalg. Det har vist sig at være mere profitabelt. Indtjeningen er øget med 50 procent, samtidig med at omsætningen er steget med tæt ved 30 procent til omkring 35 millioner kroner i det netop overståede regnskabsår.

»Det bliver vores bedste regnskab nogensinde. Vi gik ind i 2010 med en forventning om cirka en halv million kroner i overskud, men en kombination af investeringslysten hos kunderne samt vores benhårde fokusering gav allerede i sommer en indikation af, at dette tal ville blive fordoblet,« lyder det fra Netsolutions salgsdirektør, Oktay Ilgöy.

Han anslår, at løsningssalget i modsætning til situationen for bare et par år siden i dag udgør godt en tredjedel af den samlede forretning. Det har blandt andet betydet en forøgelse af medarbejderstaben med fire personer, så Netsolutions i dag beskæftiger 12 ansatte.

»Allerede før finanskrisens start tog vi fat på en transformation fra traditionel produktleverandør over mod løsningsbaseret fokus. Det har kunderne taget rigtig godt imod og det har skabt fundamentet for velgennemførte projekter og langvarige kunderelationer,« siger Oktay Ilgöy.




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Unbreakable - sådan sikrer du dig vedvarende og uafbrudt adgang til dine data

Vi dykker ned i værdien af en stabil og pålidelig storage-platform og hvilke muligheder der findes, for at sikre den højeste grad af redundans og tilgængelighed. Områder som date-beskyttelse og cyber-sikkerhed vil også blive berørt.

25. april 2024 | Læs mere


OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere