Artikel top billede

Facebook-sider skifter til Timeline

Nu har firmasiderne på Facebook også fået et nyt Timeline-design.

I december fik danske Facebook-brugere det nye profildesign, Timeline eller tidslinje, som skal samle hele brugerens livshistorie. Nu har Facebook-siderne også fået det nye design. Facebook-siderne bliver typisk brugt af virksomheder, foreninger, organisationer og kendte personer.

Den 30. marts bliver alle Facebook-siderne automatisk skiftet over til tidslinjen, indtil denne dato har man stadig mulighed for at eksperimentere med mulighederne og slette de ting, der ikke skal vises på linjen.

Ligesom på de almindelige profilsider er det mest synlige element et stort cover-billede, som fylder den øverste del af siden.

På de nye Facebook-sider kan man også se den seneste aktivitet og svare på private beskeder direkte på toppen af siden. Her er der også en tæller, hvor man kan se hvor mange der har klikket på "Synes godt om".

De enkelte indlæg på siden kan sorteres efter dato, bestemte højdepunkter eller antal kommentarer fra brugerne. Hver uge kan man fastgøre et nyt opslag øverst på siden.

Der er flere informationer på denne side, hvor man også kan de eksempler på det nye design og se en forhåndsvisning af, hvordan ens egne sider kommer til at se ud med det nye design.

Indtil videre er det stadig frivilligt for de almindelige brugere, om man ønsker at skifte til tidslinjen, men på et senere tidspunkt vil Facebook tvangsflytte alle brugere til Timeline.

Her er der også adgang til en række specielle applikationer, der f.eks. fortæller hvilke bøger man har læst, hvilke film man har set eller hvilken musik der lyttes til.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Fiftytwo A/S
Konsulentydelser og branchespecifikke softwareløsninger til retail, e-Commerce, leasing og mediebranchen.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
Sikkerhedsekspert: Derfor har Colonial været nødt til at betale hackere ransomware på 30 millioner kroner - vil sagtens kunne ske i Danmark
Interview: Hvorfor har mægtige Colonial Pipeline valgt at betale ransomware til hackere trods anbefalinger fra myndigheder og sikkerhedsmiljøet? "Det er ikke helt sort og hvidt," siger sikkerheds-ekspert Leif Jensen fra Eset.
Computerworld
Nye informationer om det største iPhone-hack nogensinde ser dagens lys: 128 millioner brugere blev ramt
Hidtil hemmeligholdte detaljer om verdens største iPhone-hack er kommet frem under retssagen mellem Apple og Epic Games. 128 millioner brugere blev ramt, og mere end 4.000 apps blev inficeret. Se detaljerne her.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Hvordan ser kundetilfredshed ud i det moderne kontaktcenter?
Det er simpelt: Dine kunder får de svar, som de har brug for, gennem deres fortrukne kanal, med forbløffende hastighed. Gå ikke glip af denne e-bog, hvor vi gennemgår alt hvad du behøver at vide omkring Cisco Webex Contact Center.