Artikel top billede

Sådan får du et super enkelt online-visitkort

Personlige hjemmesider hører 90'erne til. Se her hvor let det er at lave en visitkort-side på nettet.

Vil du gerne have en hjemmeside, men mangler motivationen til at bakse rundt med en Wordpress-side?

Så kan løsningen være at oprette, hvad der bedst kan beskrives som et online visitkort på nettet.

Det kan du blandt andet gøre på sider som About.me og Flavors.me, der er nettets mest populære sider til formålet.

Perfekt til freelancere

Sider som disse kan næppe erstatte en hjemmeside, hvis du har en virksomhed med flere ansatte.

Men til gengæld kan det være en perfekt løsning til personlig branding. Ikke mindst hvis du arbejder som freelancer eller bare gerne vil have en mulighed for at kunne henvise til et personligt visitkort på nettet.

På både About.me og Flavors.me er det lynhurtigt at designe sin egen side. Når du har oprettet din profil, skal du skrive en kort beskrivelse af dig og efterfølgende vælge et design. Herefter er du good to go.

Men når du skal beskrive dig selv, skal du gøre det kortfattet. For her er ikke plads til lange afhandlinger eller hele din livshistorie som på en almindelig hjemmeside.  

Knudepunkt for dine sociale medier

Til gengæld er pointen, at siden bliver et slags knudepunkt for dit online-liv

Så hvis folk vil vide mere om dig, kan de med et enkelt klik følge dig på Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, eller hvor du ellers er aktiv. Og hvis de er for oldschool til sociale medier, kan de naturligvis også nøjes med bare at sende dig en mail.

Ud over din egen tekst kan du også give profilen dit eget kreative præg ved at tilføje dine egne store flotte baggrundsbilleder og tilpasse skrifttyper og farver.

Har du ikke selv et fedt baggrundsbillede, kan du hos About.me vælge mellem en lang række af relativt gode standardbilleder.

Få et fedt visitkort med Wordpress

En afgørende forskel på About.me og Flavors.me er dog, at About.me er helt gratis, mens Flavors.me kun er gratis i en basisudgave.

Bruger du Flavors, og ønsker du eksempelvis at linke din profil til mere end fem forskellige sociale netværk, må du hoste op med cirka 100 kroner (20 dollar) for et årsabonnement, der dog også giver dig flere layout-skabeloner at vælge imellem. 

Få et online-cv

Synes du ikke helt, at About.me eller Flavors.me tilfredsstiller dine behov, kan du også prøve at tage et kig på den lignende side Re.Vu, der har meget tilfælles med de to førnævnte visitkort-sider.

Men Re.Vu adskiller sig dog ved at være en blanding mellem et visitkort og et cv.

Er du interesseret i et lækkert online cv, kan vi desuden også anbefale dig at lege med siden Vizualize.me, som vi tidligere har omtalt

Har du dit eget domæne, kan vi i øvrigt også anbefale at viderestille det til din side hos About.me, Flavors.me eller Re.Vu. Hvis du ikke ved, hvordan du gør det, kan du henvende dig til din domæneudbyder, der uden tvivl kan hjælpe dig med det. 

Lav din egen Wordpress-side

Er du mere legesyg og har lidt erfaring med at lege med hjemmesider, kan du også forsøge dig med at oprette din egen visitkort-side i Wordpress. 

Det er en lidt mere avanceret løsning, men hvis du ser dig omkring på nettet, findes der flere færdiglavede Wordpress-skabeloner, der kan give dig en side, der minder om About.me og Flavors.me. Eksempler på det kan være temaet Super Slick Vcard eller den amerikanske webudvikler John L. Saddingtons businesscard-temaer

Læs også: 

Her er de fire bedste visitkort-skannere

Her har du de bedste genveje til en fed hjemmeside

Sådan laver du et genialt cv på få minutter




Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Advania Danmark A/S
Hardware, licenser, konsulentydelser

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
OT og IT: Modernisér produktionen og byg sikker bro efter et årelangt teknologisk efterslæb

Moderne produkter skal have mere end strøm for at fungere – og deres navlestreng skal ikke klippes når de forlader fabrikshallen. På denne konference kan du derfor lære mere om hvordan du får etableret det sikre setup når der går IT i OT.

30. april 2024 | Læs mere


Roundtable for sikkerhedsansvarlige: Hvordan opnår man en robust sikkerhedsposition?

For mange virksomheder har Zero Trust og dets principper transformeret traditionelle tilgange til netværkssikkerhed, hvilket har gjort det muligt for organisationer at opnå hidtil usete niveauer af detaljeret kontrol over deres brugere, enheder og netværk - men hvordan implementerer man bedst Zero Trust-arkitekturer i et enterprise set up? Og hvordan muliggør Zero Trust-arkitekturen, at organisationer opnår produktivitetsfordele med AI-værktøjer samtidig med, at de forbliver sikre i lyset af fremvoksende trusler?

01. maj 2024 | Læs mere


ERP-trends 2024

Bliv derfor inspireret til, hvordan du kan optimere dine systemer og processer når af nogle af de fremmeste eksperter på ERP-markedet dele deres iagttagelser af det aktuelle marked og vurderinger af, hvad vi har i vente de kommende 3-5 år. Vi sætter også fokus på, hvordan udviklingen kommer til at påvirke din organisation, hvordan du bedst forbereder og planlægger ERP-indsatsen og om, hvilke faldgruber du skal være opmærksom på.

02. maj 2024 | Læs mere