Artikel top billede

Sådan får du et super enkelt online-visitkort

Personlige hjemmesider hører 90'erne til. Se her hvor let det er at lave en visitkort-side på nettet.

Vil du gerne have en hjemmeside, men mangler motivationen til at bakse rundt med en Wordpress-side?

Så kan løsningen være at oprette, hvad der bedst kan beskrives som et online visitkort på nettet.

Det kan du blandt andet gøre på sider som About.me og Flavors.me, der er nettets mest populære sider til formålet.

Perfekt til freelancere

Sider som disse kan næppe erstatte en hjemmeside, hvis du har en virksomhed med flere ansatte.

Men til gengæld kan det være en perfekt løsning til personlig branding. Ikke mindst hvis du arbejder som freelancer eller bare gerne vil have en mulighed for at kunne henvise til et personligt visitkort på nettet.

På både About.me og Flavors.me er det lynhurtigt at designe sin egen side. Når du har oprettet din profil, skal du skrive en kort beskrivelse af dig og efterfølgende vælge et design. Herefter er du good to go.

Men når du skal beskrive dig selv, skal du gøre det kortfattet. For her er ikke plads til lange afhandlinger eller hele din livshistorie som på en almindelig hjemmeside.  

Knudepunkt for dine sociale medier

Til gengæld er pointen, at siden bliver et slags knudepunkt for dit online-liv

Så hvis folk vil vide mere om dig, kan de med et enkelt klik følge dig på Twitter, Facebook, Instagram, Pinterest, eller hvor du ellers er aktiv. Og hvis de er for oldschool til sociale medier, kan de naturligvis også nøjes med bare at sende dig en mail.

Ud over din egen tekst kan du også give profilen dit eget kreative præg ved at tilføje dine egne store flotte baggrundsbilleder og tilpasse skrifttyper og farver.

Har du ikke selv et fedt baggrundsbillede, kan du hos About.me vælge mellem en lang række af relativt gode standardbilleder.

Få et fedt visitkort med Wordpress

En afgørende forskel på About.me og Flavors.me er dog, at About.me er helt gratis, mens Flavors.me kun er gratis i en basisudgave.

Bruger du Flavors, og ønsker du eksempelvis at linke din profil til mere end fem forskellige sociale netværk, må du hoste op med cirka 100 kroner (20 dollar) for et årsabonnement, der dog også giver dig flere layout-skabeloner at vælge imellem. 

Få et online-cv

Synes du ikke helt, at About.me eller Flavors.me tilfredsstiller dine behov, kan du også prøve at tage et kig på den lignende side Re.Vu, der har meget tilfælles med de to førnævnte visitkort-sider.

Men Re.Vu adskiller sig dog ved at være en blanding mellem et visitkort og et cv.

Er du interesseret i et lækkert online cv, kan vi desuden også anbefale dig at lege med siden Vizualize.me, som vi tidligere har omtalt

Har du dit eget domæne, kan vi i øvrigt også anbefale at viderestille det til din side hos About.me, Flavors.me eller Re.Vu. Hvis du ikke ved, hvordan du gør det, kan du henvende dig til din domæneudbyder, der uden tvivl kan hjælpe dig med det. 

Lav din egen Wordpress-side

Er du mere legesyg og har lidt erfaring med at lege med hjemmesider, kan du også forsøge dig med at oprette din egen visitkort-side i Wordpress. 

Det er en lidt mere avanceret løsning, men hvis du ser dig omkring på nettet, findes der flere færdiglavede Wordpress-skabeloner, der kan give dig en side, der minder om About.me og Flavors.me. Eksempler på det kan være temaet Super Slick Vcard eller den amerikanske webudvikler John L. Saddingtons businesscard-temaer

Læs også: 

Her er de fire bedste visitkort-skannere

Her har du de bedste genveje til en fed hjemmeside

Sådan laver du et genialt cv på få minutter
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Brother Nordic A/S
Import og engroshandel med kontormaskiner.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
iPaaS-webinar: Take advantage of key trends in a billion dollar-market

According to Gartner, by 2023, the iPaaS market is expected to grow well above $6 billion in revenue, thus becoming the largest segment in the integration platform technology market. To illustrate what iPaaS can do for your business, Flügger will outline how to overcome their integration challenges. Do not miss the opportunity to learn how a successful iPaaS implementation can improve your business outcomes.

07. maj 2021 | Læs mere


Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Premium
Test: Derfor vil jeg gerne have Google ind i min næste bil - og det er dårligt nyt for nogle bilproducenter
Googles Android Automotive er et vellykket styresystem til bilen, der vender op og ned på magtbalancen i bilbranchen. Computerworld har prøvekørt softwaren og har dommen klar.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Salesforce er blevet populær hos IT-kriminelle – luk sikkerhedshullerne før det går galt
Mange bygger en stor del af deres IT-strategi på Salesforce, men glemmer at sikre cloudplatformen. Læs her, hvordan du forebygger ødelæggende angreb og kritiske datatab.