Artikel top billede

Microsoft-roadmap er lækket på nettet

Dele af en Microsoft-roadmap for de kommende to år er sluppet ud.

Den hollandske softwareudvikler Maarten Visser har offentliggjort screenshots fra Microsofts roadmap for de kommende to år. Den viser at Internet Explorer 10 skulle være klar allerede i midten af 2012, mens den næste version af kontorpakken Office kommer i begyndelsen af 2013.

Det tyder også på, at IE10 kan køre under Windows 7. Microsoft har aldrig bekræftet, om den næste browser også kan afvikles under det gamle operativsystem eller kræver Windows 8.

Der er kun meget få informationer om Windows og Windows Phone - dokumentet nævner end ikke den Consumer Preview, der kom den 29. februar.

Lync Server 15 mangler helt på roadmap'en - det kan betyde at den næste version af produktet bliver cloud-baseret eller blot forsinket. Der er heller ikke nye versioner af Silverlight - måske forsvinder dette produkt helt.

Visual Studio 11, den næste version af Microsofts udviklerpakke, er planlagt til slutningen af året, fortæller dokumentet.

Maarten Visser skriver i en tweet, at han har fået roadmap'en fra Microsoft Partner Network, hvor den kan downloades uden logon. Det ser ud til, at Microsoft selv har distribueret dokumentet til en række af sine eksterne partnere. Det er dateret den 22. december 2011.

Men hollænderne kan alligevel risikere juridiske konsekvenser - dokumentet er markeret som "fortroligt". Han forsøger at forsvare sig med en Youtube-video, der viser hvordan han fik fat i roadmap'en.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ed A/S
Salg af hard- og software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Internationale dataoverførsler: Bananrepublikker og spionage

Det er nu lovpligtigt at dokumentere beskyttelsesniveauet af persondata, når de overføres til tredjelande. Vi sætter derfor fokus på, hvordan virksomhederne styrer deres internationale dataoverførsler fri af tredjelandes overvågning. Vi dykker samtidig ned i hele det spegede kompleks omkring Schrems II, FISA 702 og EO 12.333, og hvordan det spiller sammen med dansk fortolkning og praksis.

25. maj 2021 | Læs mere


Empower your SAP

In this inspiring webinar you can get more information on how you can accelerate your cloud transformation and migration to SAP S/4HANA. We will present typical challenges of migrating to the cloud and transforming your SAP environments, while giving you insights on how to tackle the obstacles, including how T-Systems can help define and accelerate a digital roadmap for your SAP journey.

26. maj 2021 | Læs mere


Premium
Deloitte køber dansk SAP-specialist: "Opkøbet manifesterer vores ambitioner om at stå stærkt på SAP-agendaen"
Konsulentvirksomheden Deloitte køber den danske SAP-virksomhed Syncronic. Opkøbet er en del af en større strategi for Deloitte om at sætte sig massivt på det nordiske SAP-marked.
Computerworld
Bombe under Amazon og Wish-shopping: Millioner af danskere risikerer ekstra gebyr
Nye toldregler fjerner snart bagatelgrænse for handel udenfor EU – en skærpelse, der gør at over tre millioner danske nethandlende kan se frem til en ekstraregning.
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Overvåg kritiske industrielle systemer og beskyt dem mod angreb
Industrial Control Systems (ICS) udgør hjertet i alle forsynings- og produktionsvirksomheder og kan være overraskende sårbare overfor cyberangreb. Dette whitepaper giver et godt overblik over problematikker og muligheder for at sikre jeres systemer.