Artikel top billede

Descom satser på Dell

CBC-forhandleren Descom har indgået partnerskab med Dell. Direktør Johnny Helander forventer meget af den nye aftale.

Dell-produkter er blevet kernen hos Descom, der er blevet autoriseret partner hos producenten.

"De vil os, og vi vil dem. Og deres produkter fejler jo i hvert fald ikke noget. Vi forventer os meget af det, og det gør jo, at vi kigger mere deres vej. Det er jo ikke sådan, at vi ikke kan sælge HP, Lenovo og alt muligt andet, men det er klart, at når vi har lavet sådan en aftale med Dell, så kigger vi deres vej," siger Johnny Helander, der er direktør i Descom.

Partnerskabet er kun en måned gammelt, og netop nu kører Descom sin første Dell-kampagne, hvor Dell-produkterne sælges hos Descom til kampagnepriser. Og samarbejdet mellem Descom og Dell er meget nært i forhold til kampagnen.

"Når vi laver den her kampagne, så foregår det sammen med Dell, og Dell sidder faktisk her hos os og hjælper os med det, siger Johnny Helander. 

Ifølge ham gør partnerskabsaftalen, at Descom nu kan tilbyde bedre priser på produkterne og større serviceaftaler, end producenten Dell selv kunne og ville tidligere.

Og at være blandt de få udvalgte Dell-partnere ser Johnny Helander lyst på.

"Vi ser en fordel for os i forhold til vores kollegaer i branchen ved at sælge deres produkter. Det er både prismæssigt og i forhold til at få adgang til produkterne. Det er jo ganske få, Dell har valgt at blive partnere med på europæisk plan," siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
Ciklum ApS
Offshore software- og systemudvikling.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
Brand din forretning og skab nye leads med Microsoft Dynamics 365 til marketing

Vidste du, at Microsoft Dynamics også byder på stærk funktionalitet til marketingafdelingen? På kun 1 1/2 time inspirerer vi dig til, hvordan du kan bruge Dynamics 365 Marketing til at brande din forretning og skabe nye leads.

17. maj 2021 | Læs mere


Vælg den rigtige infrastruktur og it-arkitektur

Få indblik i, hvordan du kan sikre sammenhæng og overblik i et it-landksab, der konstant ændres. Dette kan blandt andet gøres med de rette strategisk og teknologiske vlag, så effektiviteten, stabiliteten og sikkerheden opretholdes. Den rigtige infrastruktur og it-arkitektur kan uden tvivl hjælpe dig med at skabe overblikket over dit it-landskab.

18. maj 2021 | Læs mere


Digital transformation og innovation: Inspiration til digitale succeshistorier

Kom ind bag facaden hos nogle af Danmarks bedste it-folk, og lær hvordan de arbejder med digital transformation og innovation. Du får muligheden for at høre, hvordan du kan bruge den nye teknologi til at få etableret det mest effektive udviklings- og innovationsmilø.

19. maj 2021 | Læs mere


Premium
De virker skræmmende godt: Med Apples nye Airtags kunne jeg spore mine chefer (og mine ting) med mobilen
Apples Airtags er uhyre effektive og lette at anvende - og det giver grund til bekymring.
Computerworld
Stor krise i den danske it-stjerne David Heinemeiers Hanssons firma: Her er historien om dramaet, der fik en tredjedel af de ansatte i Basecamp til at smække med døren
De ansatte har i hobe forladt David Heinemeier Hanssons amerikanske succes-firma Basecamp efter en intern racisme-debat. Hvordan kunne det gå så galt?
CIO
Har du rost din mellemleder i dag? Snart er de uddøde - og det er et tab
Computerworld mener: Mellemledere lever livet farligt: Topledelsen får konstant ideer med skiftende hold i virkeligheden, og moden går mod flade agile organisationer. Men mellemlederen er en overset hverdagens helt med et kæmpe ansvar. Her er min hyldest til den ofte latterliggjorte mellemleder.
Job & Karriere
Eva Berneke stopper som topchef i KMD og flytter til Paris: Her er KMD's nye topchef
Efter syv år på posten som topchef for KMD forlader Eva Berneke selskabet. Nu flytter hun med familien til Paris, hvor hun vil fortsætte sit bestyrelsesarbejde. KMD har allerede afløser på plads.
White paper
Udnyt ressourcerne bedre og skru op for overskuddet
Spildt arbejde, ineffektive processer og ringe forretningsindsigt er blot tre tegn på ringe ressourceudnyttelse. I dette whitepaper får du viden om, hvordan du måler ressourceudnyttelsen – og bruger indsigten operationelt, taktisk og strategisk.