Artikel top billede

Descom satser på Dell

CBC-forhandleren Descom har indgået partnerskab med Dell. Direktør Johnny Helander forventer meget af den nye aftale.

Dell-produkter er blevet kernen hos Descom, der er blevet autoriseret partner hos producenten.

"De vil os, og vi vil dem. Og deres produkter fejler jo i hvert fald ikke noget. Vi forventer os meget af det, og det gør jo, at vi kigger mere deres vej. Det er jo ikke sådan, at vi ikke kan sælge HP, Lenovo og alt muligt andet, men det er klart, at når vi har lavet sådan en aftale med Dell, så kigger vi deres vej," siger Johnny Helander, der er direktør i Descom.

Partnerskabet er kun en måned gammelt, og netop nu kører Descom sin første Dell-kampagne, hvor Dell-produkterne sælges hos Descom til kampagnepriser. Og samarbejdet mellem Descom og Dell er meget nært i forhold til kampagnen.

"Når vi laver den her kampagne, så foregår det sammen med Dell, og Dell sidder faktisk her hos os og hjælper os med det, siger Johnny Helander. 

Ifølge ham gør partnerskabsaftalen, at Descom nu kan tilbyde bedre priser på produkterne og større serviceaftaler, end producenten Dell selv kunne og ville tidligere.

Og at være blandt de få udvalgte Dell-partnere ser Johnny Helander lyst på.

"Vi ser en fordel for os i forhold til vores kollegaer i branchen ved at sælge deres produkter. Det er både prismæssigt og i forhold til at få adgang til produkterne. Det er jo ganske få, Dell har valgt at blive partnere med på europæisk plan," siger han.
Brancheguiden
Brancheguide logo
Opdateres dagligt:
Den største og
mest komplette
oversigt
over danske
it-virksomheder
Hvad kan de? Hvor store er de? Hvor bor de?
IT Relation A/S
Outsourcing, hosting, decentral drift, servicedesk, konsulentydelser, salg og udleje af handelsvarer, udvikling af software.

Nøgletal og mere info om virksomheden
Skal din virksomhed med i Guiden? Klik her

Kommende events
AI i praksis: Fokus på teknologi og best practice

Tag med os på en rejse ind i AI’s verden, hvor vi udforsker anvendelsesmulighederne og belyser, hvordan AI kan gøre en positiv forskel. Vi kigger nærmere på de teknologier og platforme, som det kan give mening for din virksomhed at satse på, og eksperterne giver dig gode råd til, hvordan man kan arbejde innovativt og agilt med kunstig intelligens-løsninger.

19. august 2021 | Læs mere


MS Power Platform - hvad kan det for dig?

Med Microsoft Power Platform kan virksomhederne både visualisere og dele deres data helt uden kendskab til at kunne kode og digitalisere arbejdsgange. Hør hvordan en række danske virksomheder anvender platformen i store dele af virksomheden – og med succes.

24. august 2021 | Læs mere


Opgøret med legacy-systemer: Få styr på mulighederne, planen og businesscasen

I en verden hvor alt forandres konstant, og hvor kravene til virksomhedernes digitale formåen vokser, er der stadig mange organisationer og virksomheder, der bliver hæmmet af deres legacy-systemer. Det kan være en lang og hård rejse at afskaffe disse systemer, men på sigt kan virksomhederne høste frugt af deres arbejde.

25. august 2021 | Læs mere


Premium
Tech-giganters regnskaber overgik forventningerne, men investorerne frygter for fremtiden
Computerviews: De store tech-giganter har igen haft et kvartal med massiv vækst. Men selskabernes regnskaber blev modtaget køligt på aktiemarkeder, der frygter, at tiden efter coronakrisen vil byde på lavere vækstrater.
Computerworld
Hent opdateringerne nu: Apple lapper gabende sikkerhedshuller til iPhone, iPad og Mac
En sårbarhed gjorde det muligt for hackere at overtage kontrollen med din iPhone, iPad eller Mac. Det er 13. gang i år, at Apple lukker en nuldagssårbarhed.
CIO
Årets CIO 2021: Nu skal Danmarks dygtigste CIO findes - er det dig? Eller kender du en, du vil indstille?
Det er den mest eftertragtede titel for danske it-chefer og CIO'er, der er på spil, når Årets CIO kåres 16. september 2021. Søg selv eller prik til en, som du kender - og læs mere om prisen her.
Job & Karriere
Så meget kan du tjene: Disse stillinger giver den højeste løn i den danske it-branche lige nu
Du skal have ledelsesansvar, hvis du vil helt tops i lønhierakiet i den danske it-branche, viser nye tal. Se hvor meget du kan tjene i de stillinger i it-branchen, der giver den højeste månedsløn lige nu.
White paper
Indbygget sikkerhed i servermiljøet – her er fordelene
Få et samlet og teknisk velfunderet overblik over alle sikkerhedsfeatures i Dells PowerEdge-servere.